Mimiti Windows 10X Preview tés dina MacBook

Windows 10X

Universalitas Windows ngajantenkeun gampang dipasang dina Mac. Kami moal ngiringan perang naha éta langkung saé atanapi langkung goréng tibatan macOS. Sadayana gaduh karesep sareng karesepna. Kauntungan anu dipiboga ku pangguna Mac nyaéta urang tiasa masang sistem operasi dina mesin urang. Kabalikanana ogé dimungkinkeun, sareng konfigurasi anu khusus pisan, tapi langkung rumit.

Windows tiasa dianggo pikeun ampir sadaya komputer anu aya. Éta ngagaduhan driver pikeun ampir sadaya komponén komputer. Upami urang nambihan ieu yén prosesor sareng chipset anu ngawangun Mac henteu ngagaduhan éksklusifitas sareng Apple (Intel CPUs, Intel GPUs sareng Nvidia) kami parantos ngajamin kasaluyuan. Microsoft parantos ngaleupaskeun Windows 10X Preview sareng éta parantos diuji dina Macs. Sareng sigana éta cairan pisan.

Microsoft ampir parantos siap vérsi Windows anyarna anu ngajanjikeun bakal langkung gancang, langkung dipercaya sareng langkung aman. Windows 10X sayogi dina vérsi Preview na parantos diuji dina MacBook. Teu acan aya tanggal rilis kanggo vérsi akhir Windows 10X. Anu kami terang nyaéta éta bakal tiasa dianggo saé dina Mac anjeun.

Windows 10X Sawangan dijalankeun dina MacBook

Upami anjeun gaduh Mac ayeuna sareng prosesor Intel, anjeun ayeuna tiasa nyiptakeun partisi Windows sareng Boot Camp. Ti dinya, masang Windows 10X Preview mangrupikeun angin ngahiliwir. Warta anu saé nyaéta nalika masih dina édisi percobaan, éta ngalir kalayan sampurna dina MacBook.

Pamekar @imbushuo parantos masang vérsi munggaran ieu Windows 10X Preview sareng koméntar dina akunna Twitter hasil tina tés éta. Anjeunna nyarios yén pamasanganana saderhana pisan sareng éta tiasa dianggo kalayan lancar. Éta ogé nunjukkeun yén aya sababaraha gangguan dina sistem, hal anu normal dina vérsi trial awal ieu.

Koméntar éta Kaseueuran driver anu anjeun peryogikeun kalebet dina firmware, kalebet anu ngamungkinkeun port MacBook's Thunderbolt sareng touchpad. Pasti pikeun pangguna anu hoyong gaduh Windows 10X dina Mac na, ieu mangrupikeun warta anu saé. Upami anjeun resep tinkering, anjeun tiasa ngamimitian ayeuna. @imbushuo parantos ngamimitian jalan ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.