Ieu aplikasi DJI Assistant 2 kanggo Mac sareng drone DJI anjeun

Salah sahiji hal munggaran anu anjeun kedah siap nalika anjeun mésér mérek drone DJI nyaéta aplikasi pikeun Mac DJI Assistant 2. Éta mangrupikeun aplikasi anu debut opat taun ka pengker ku drone mimiti mérek, tapi ayeuna penting pisan pikeun operasi aranjeunna. 

Henteu lami ka tukang kuring mésér DJI Magic Pro drone, drone anu henteu lirén ngagumkeun kuring sareng nyaéta dina ukuran anu kaampeuh sareng dilipat aranjeunna parantos hasil ngadamel kamahéran anu henteu lirén ngala kasuksesan.

Salah sahiji ciri bintang produk tina Mérek DJI nyaéta yén éta kajantenan sareng produk Apple, nyaéta yén aranjeunna tiasa ningkatkeun kana waktos nalika mérek ngarobih firmware sareng software na. Kusabab kitu, kadatangan aplikasi anu tiasa nyingkronkeun alat sareng komputer diperyogikeun. 

Éta sadayana dimimitian ku aplikasi Windows, tapi DJI henteu lami lami sadar yén ku alat Apple, aplikasi ragrag kirang sareng alat anu diénggalan tanpa masalah ageung. Éta sababna aranjeunna nyiptakeun DJI Assistant 2 pikeun Windows sareng Mac.

Sakumaha anu Kuring bébéja di anjeun mimitina, nalika anjeun mésér drone mérek DJI, anjeun kedah masang aplikasi anu kuring badé nunjukkeun ka anjeun dinten ayeuna pikeun tiasa ngadamel firmware sareng pembaruan parangkat lunak. Pikeun ngalakukeun ieu anjeun kedah ngaunduh aplikasi sareng kanggo ieu anjeun kedah buka halaman DJI, pilih modél drone anjeun teras angkat ka bagian unduh halaman wéb drone urang.

Anjeun bakal tiasa ngaunduh DJI Assistant 2 tina sababaraha halaman gumantung kana modél drone anu anjeun gaduh, janten upami anjeun ngalebetkeun Magic Pro drone anjeun tiasa mendakan aplikasi anu sami sareng upami anjeun lebet halaman wéb Phantom 4 PRO. Aplikasi manajemén sami sareng naon leres-leres robih mangrupikeun firmware alat. 

Sakali aplikasi dipasang, anjeun kedah parios firmware alat-alat anu ngawangun drone éta, contona, dina Magic Pro anjeun kedah ngamutahirkeun kontrol radio, batréna sareng drone éta sorangan. Mangrupikeun prosés anu kedah dilakukeun sababaraha kali sataun sareng nyaéta DJI henteu lirén ngaleupaskeun berita pikeun drone na.

Sakali aplikasi dipasang, anjeun kedah sambungkeun controller atanapi drone kana Mac nganggo kabel UBS sareng dina waktos éta muka aplikasi sareng hurungkeun drone atanapi controller, gumantung kana naon anu anjeun perbarui. Dina waktos éta dina jandéla DJI Assistant 2 muncul ikon kulawu sareng nami anu anjeun pasang. Éta ngan ukur tetep pikeun anjeun pikeun mencét anu sami sareng sistem mariksa upami aya firmware anyar pikeun ngaunduh sareng ngapdet.

Unduh | DJI Asistén 2 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Martin cenahna

    Acan tulisan sanés anu ngan saukur judul. Diisi jeung goréng.

    1.    Peter Rhodes cenahna

      Surélék anjeun nyarios sadayana ... sok ngantosan naon anu anjeun henteu terang naon éta. Pikeun urang anu ngagaduhan drone DJI, urang terang pisan naon anu kuring ngajelaskeun dina tulisan. Hatur nuhun ngantosan. Salam sareng hatur nuhun kana kontribusi anu hebat. Urang sadayana bakal diajar ti anjeunna.