Tanggal sareng waktos resmi WWDC 22, refurbished MacBook Pro sareng seueur deui. Pangalusna minggu di Abdi ti Mac

Abdi ti mac

Kami di dieu deui sareng kasimpulan sababaraha warta anu paling luar biasa dina wéb minggu ieu April. Dina hal ieu kami gaduh sababaraha warta penting anu parantos terang sareng diantarana tanggal khusus sareng resmi acara anu Apple nyiapkeun pikeun sasih Juni, Konperénsi Pamekar Dunya, leuwih dipikawanoh salaku WWDC. Kapikiran salian ti ieu kami gaduh warta penting sanés anu muncul dina jaringan minggu ieu ku kituna urang badé kasimpulan sababaraha di antarana.

Dina hal ieu, sarta kaleungitan urutan kronologis tina warta bit, urang buka jeung kahiji jeung pang menonjol, nu tanggal resmi acara WWDC taun ieu 2022. Salaku salawasna, éta kudu jelas yén dina acara ieu urang bade ningali hardware saeutik, rada euweuh hardware. Ieu ngeunaan a acara husus pamekar, Sistem operasi Apple sareng parangkat lunak sanés.

Anyar MacBook Pro

La apel refurbished toko terus nambihan alat sareng dina hal ieu perusahaan nambihan MacBook Pro énggal kana daptar produk ieu. Sakumaha anjeun terang sadayana, jinis alat ieu parantos dirobih deui ku Apple pikeun uih deui ka pasar, janten aranjeunna praktis produk anyar kalayan pangurangan harga anu lumayan. Dina hal ieu MacBook Pro anyar sumping.

Sababaraha analis ngaramalkeun datangna AirPods Pro anyar pikeun taun ieu, dina hal ieu anu saé ti Ming-Chi Kuo, Abdi janten tukangeun rumor panganyarna ieu. Sigana éta ieu bakal jadi taun headphone apal anyar sanggeus bari tanpa launching sagala warta ngeunaan eta, urang bakal ningali naon kajadian di tungtungna.

Sareng pikeun réngsé kami nyarankeun yén anjeun marios upami anjeun henteu acan ningali sateuacan ulasan ngeunaan komputer desktop Apple énggal, studio mac. Dina hal ieu urang bade manggihan sababaraha aspék téknis tina komputer anyar jeung dina prosés urang bakal ningali na kualitas dina hal bahan, kakuatan, jsb.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.