Tangtangan Poé Awéwé Internasional geus deukeut

Tangtangan Poé Wanoja Internasional

Maret 2022 ieu urang ogé bakal gaduh tantangan Poé Awéwé Internasional pikeun pangguna Apple Watch. Tantangan anu parantos dilaksanakeun sababaraha taun biasana dugi ka minggu kadua bulan, anu dina hal ieu coincides jeung Salasa 8 minggu hareup. Biasana dinten anu dianggo ku Apple pikeun ngaluncurkeun tantangan éta, sanaos ayeuna urang henteu gaduh tanggal anu dikonfirmasi resmi.

Sakumaha anu urang nyarios dina awal tulisan ieu, ieu mangrupikeun salah sahiji tantangan anu parantos umum mangtaun-taun sareng Apple sareng dina hal ieu sigana bakal teras-terasan. Dina tantangan taun saméméhna, pausahaan Cupertino milih tantangan basajan, lengkep latihan sahenteuna 20 menit. Taun ieu bisa jadi sarupa atawa malah nyalin taun saméméhna urang nu menta 20 menit ngajalankeun, leumpang dina treadmill atawa dina korsi roda.

Sapertos sesa tantangan, ieu bakal nawiskeun pangguna anu ngahontal éta séri stiker pikeun ngirim pesen sareng medali anu aya dina loker tantangan. Ieu mangrupikeun salah sahiji tantangan khusus anu dilaksanakeun dina waktos anu khusus, Poé Awéwé Internasional lumangsung dina sasih Maret sareng tiasa diumumkeun dina ahir minggu ieu atanapi awal salajengna. Taun ieu kami parantos ngalaman sababaraha tantangan jinis ieu, anu kahiji nyaéta "Mimitian taun dina suku katuhu", dituturkeun ku tangtangan Taun Anyar Imlek, tantangan Unity jeung tantangan Bulan Heart.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.