Kantong Rapha Mac ayeuna sayogi di Apple Store

cikeneh merek bersepeda Rapha pamasaran produkna pikeun nangtayungan alat komputer di Toko Apple, duanana fisik boh dina warung online. Merk misahkeun kantongna antara ransel sareng kantong utusan. Éta sanés pertama kalina Apple ngagaduhan alat-alat bersepeda pikeun ngangkut peralatanna, samemehna merek, SmarHalo sareng Lumos Smart Bike parantos ngiringan.

Asesoris ieu didesain pikeun ngajagaan peralatan urang dina kaayaan normal: kantor, bumi sareng angkot ku mobil atanapi jalan. Asesoris ieu didesain pikeun ngajagaan aranjeunna tina ragrag dina sapédah. 

Asesoris mérek Rapha gaduh padding busa anu kaku, kalayan bala-bala dina bentuk tonjolan anu langkung bantal upami aya kajadian ragrag. Naon deui, warnana keuna, mendakan bédana antara biru tua sareng fuchsia, atanapi lemon konéng sareng kulawu. Lawon kualitas luhur Italia y Aranjeunna parantos diuji dina kaayaan anu ekstrim.

Lawonna ngagabungkeun pangubaran anu tiasa ngusir cai. Salaku tambahan, perlakuan ieu dijamin dina cara awét. Upami ngangkut peralatan ku sapédah, gampang pikeun kantong baseuh tina hujan atanapi corong. Perlindungan tambahan ieu henteu nganyenyeri.

Kantong gaduh panutupan magnét ngarah tiasa napel dina setang sapédah. Zipér ngagaduhan lapisan AquaGuard, sami sareng palapis panolak cai anu urang mendakan dina lawon.

Harga kantong ieu antara € 54,95, dugi ka € 124,95. Alat-alat Apple anu tiasa urang jaga kisaran ti iPad dugi ka 15 ″ MacBook Pro. Dina jenis tulisan ieu, kami nyarankeun kunjungan ka toko Apple fisik, upami anjeun caket salah sahijina, dimana anjeun tiasa nyobian kantong anu sanésna sareng ningali kumaha raos raoseunana atanapi henteu raoseun pikeun nyimpen alat-alat Apple anjeun dina unggal kantong , Kanggo milarian anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)