Apple bakal tiasa ngajual 80% tina total laptop ARM di pasar taun ayeuna

Federighi

Teu aya ragu yén komitmen Apple kana jaman Mac anyar Silikon Apple Éta parantos suksés pisan. Mimiti, kusabab kinerja anu hadé dina prosésor ARM M1 na dibandingkeun sareng anu ngaheulaanna Intel, kalayan kakuatan pangolahan sareng efisiensi énergi anu henteu pernah katingali sateuacanna.

Sareng anu kadua, panarimaan anu saé anu ceuk prosesor diantarana pamekar Tina aplikasi. Kaseueuran mérek ageung sareng pangembang alit parantos gancang ngaleupaskeun versi parangkat lunak pituin pikeun M1 pikeun ngamangpaatkeun poténsial na. Sadaya ieu nyumbang kana kasuksesan saklar tina saklar ti Intel Macs ka ARM dina waktos rékaman.

Angka penjualan ti pasar komputer nunjukkeun yén Apple mendominasi sektor PC. Laptop ARM kalayan pertumbuhan gancang berkat Apple Silicon, mastikeun seueurna penghasilan sektor pikeun taun ayeuna anu parantos réngsé.

Numutkeun ka perusahaan riset strategi Analytics, Pasar notebook basis prosesor ARM terus berkembang. Éta parantos ngalakukeun éta salapan kali dina 2020 sareng badé ngadupak kana tilu 949 juta dolar dina 2021.

79% bakal janten MacBooks

ARM

Ieu perkiraan pasar laptop ARM pikeun 2021.

Strategi Analytics ogé memperkirakan yén Apple bakal ngadominasi seuseueurna pasar laptop ARM di 2021, ngahasilkeun 79% pendapatan tina total laptop anu dijual. Numutkeun aranjeunna, MediaTek bakal sadetik jauh sareng 18 persén pasar, sedengkeun Qualcomm éta bakal pangkat katilu kalayan ngan 3 persén.

Bulan kamari, perusahaan anu sami ieu parantos ngumumkeun yén Apple mingpin pasar tablet sareng pangsa 50% tina pendapatan dina kuartal kadua 2021. iPad nyaéta pamimpin di pasar tablet.

Sareng hal éta henteu aya di dieu, kumargi Apple bakal ngarayakeun Senén ieu, 18 Oktober, acara virtual anyar, disebat «Unleashed«. Koncina ieu diperkirakeun fokus kana modél MacBook Pro kelas luhur anu anyar pikeun ngalegaan deui penawaran Apple Silicon Macs. Tanpa diragukeun, ieu waktos anu saé kanggo Mac ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)