Telegram diénggalan kana vérsi 1.81

telegram-pc2

Versi anyar Telegram sayogi pikeun diunduh di Mac App Store sareng di jerona kami mendakan sababaraha bédana anu pikaresepeun tibatan vérsi anu sateuacana, tapi jelas yén éta mangrupikeun vérsi anu ditujukeun langsung pikeun ngarengsekeun masalah atanapi bug anu teu disangka-sangka nutup aplikasi nalika éta nambihan kodeu aksés dina kolom. Salaku tambahan pikeun ngarengsekeun ieu bug anu nyababkeun aplikasi ditutupAyeuna urang gaduh modifikasi tina ménu setélan, optimalisasi konsumsi batré pikeun MacBook sareng ningkat béwara.

Dina vérsi sateuacana nalika ngaksés setélan kami tiasa maca pesen tina jandéla anu sami, janten setélan némbongan di sisi kénca jandela sareng di sisi katuhu obrolan anu kami lebet:

telegram-setélan-1

Ayeuna dina ieu versi anyar 1.81 Nalika urang ngaksés setélan, pilihan setélan anu mimiti dipilih nembongan sareng kami ngantepkeun obrolan kanggo tab obrolan:

telegram-setélan-2

Sabenerna aya parobihan alit sareng paningkatan dina aplikasi anu dibayangkeun dina vérsi énggal ieu anu dileupaskeun, tapi jelas yén Telegram for Mac teras janten salah sahiji aplikasi olahtalatah anu nampi langkung seueur pembaruan anu langkung saé. Dina hal ieu, diperhatoskeun yén vérsi anu sateuacanna dileupaskeun teu saminggu katukang sareng nalika aranjeunna ningali bug anu nutup aplikasi, para pengembang parantos turun damel sareng ogé parantos ningkatkeun fungsi-fungsi sanés sapertos setélan aplikasi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.