Telegram for Mac diénggalan ku seueur fitur anyar

telegram-mac

Deui pembaruan anu penting sareng sababaraha parobihan pikeun aplikasi anu seueur seueur pangguna, Telegram pikeun Mac ngahontal vérsi 1.80. Jelas, perbaikan bug anu biasa sareng pemecahan masalah tina vérsi sateuacana ditambihan, tapi ogé parobihan nambihan kana inpormasi obrolan dimana ayeuna tiasa ditingali bagian 'Tautan', aranjeunna ngagaduhan setélan béwara anu didesain ulang sareng sababaraha berita deui anu urang tingali saatos ngaluncatan. 

Kabaruan anu sanés anu disayogikeun ku vérsi ieu 1.80 aya hubunganana sareng kamungkinan ngédit hasil pamilarian nembé, Éta tiasa ngahapus file cache sareng kamungkinan zum video kana layar pinuh. Kami henteu ngingetkeun ngeunaan pembaruan sateuacanna tina Telegram for Mac sabab ngan ukur nambihan perbaikan bug, tapi versi ieu nambihan sababaraha fitur anyar.

telegram-bewara

 

Tungtungna, éta ngeunaan terus ningkatkeun aplikasi sareng éta anu dilakukeun ku pangembangna. Upami anjeun peryogi langkung seueur inpormasi ngeunaan pembaruan ieu kana vérsi 1.80 atanapi hoyong gaduh langkung detil ngeunaan kamungkinan naon waé anu aya hubunganana sareng aplikasi, anjeun tiasa aksés Telegram.org dimana anjeun bakal mendakan sadayana anu anjeun peryogikeun. Émut yén anjeun tiasa ngaksés vérsi énggal ieu sacara manual upami anjeun henteu ngalangkunganana sacara otomatis ngalangkungan ménu > App Store atanapi langsung tina aplikasi tina Mac App Store> Pembaruan sareng ngapdet aplikasi anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.