Terus aktipkeun tawaran dina AirPods Pro

ketukan

Dina awal bulan ieu kami nyaritakeun ngeunaan tawaran anu penting atanapi rada pikaresepeun pikeun Apple AirPods Pro. Dina hal ieu, tawaran nyarios diskon € 80 sareng sigana masih aktip Janten ayeuna mangrupikeun waktos anu saé pikeun ngaluncat kana headphone Apple ieu.

Apple's AirPods Pro leres-leres headphone spektakuler dina hal kualitas sora sareng kinerja harga resmi € 279 di toko Apple Sareng kéngingkeun sababaraha kanggo taun 199 pasti mangrupikeun pilihan anu saé pisan upami anjeun kedah mésér headphone ayeuna sabab milik anjeun peupeus atanapi kusabab anjeun ngan ukur hoyong nyobian pikeun anu munggaran.

Mésér ayeuna AirPods Pro ieu ditawarkeun pikeun 199 euro

Leres seueur anu bakal mikir yén sanés waktos anu pas pikeun mésér AirPods Pro kumargi Apple tiasa nganyarkeun deui henteu lami, gaduh WW C anu caket dina waktosna henteu ngabantosan pamésérna ogé, tapi saleresna headphone ieu ngan sahandapeun € 200 mangrupikeun "tawaran murah" ayeuna bahkan upami Apple nampilkeun anu anyar dina dua minggu ...

Pasti jelas yén headphone Apple anyar moal ngarugikeun langkung sakedik sareng AirPods Pro ieu panginten moal murag langkung ti harga ieu kusabab éta harga anu saé pisan pikeun headphone spektakuler sapertos kitu sapertos anu diluncurkeun ku Apple sababaraha waktos ka pengker.

Bawa imah AirPods Pro ieu kanggo 199 euro

Perusahaan tiasa nampilkeun generasi kadua AirPods Pro sanés atanapi henteu ogé tapi antukna anjeun bakal parantos ngaraosan headphone anjeun olahraga atanapi naon anu anjeun pikahoyong. Émut yén aranjeunna gaduh pembatalan noise sareng bakal cocog sareng sora ruang, janten kami nyarioskeun pangalaman pangguna anu saé pisan sanaos waktos aranjeunna di pasar,


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.