Henteu, AirTags moal tiasa ngabagi lokasi dina grup kulawarga

Airtag

Sareng ieu mangrupikeun hal anu sigana henteu jelas pikeun seueur pangguna anu parantos ngagaleuh Apple AirTags ieu. Alat ieu henteu tiasa ngabagi lokasi di grup kulawarga sareng anu dijelaskeun ku Apple dinten anu sami diluncurkeun. AirTags mangrupikeun alat anu sanés tina peralatan Apple sareng henteu kéngingkeun lokasi ngabagi dina grup kulawarga.

Anggota individu dina grup kulawarga anu sami aranjeunna tiasa nganggo aplikasi Find My kanggo ningali lokasi alat Apple anggota kulawarga sanés kaasup iPhone, iPad, Mac, AirPods sareng Apple Watch, tapi dina kasus AirTags ieu sanés masalahna.

Dina bagian wéb Apple dina forum pangrojong komunitas aya sababaraha keluhan ngeunaan hal ieu ogé kagambar dina halaman Rumor Mac, nunjukkeun sababaraha koméntar négatip ngeunaan topik ieu. Sareng éta Seueur anu nyangka yén AirTags tiasa dilacak ku sababaraha anggota kulawarga dina aplikasi Milarian sareng ieu sanés masalahna.

Bisa dipikaharti yén dina grup kulawarga aya kamungkinan pikeun ngalacak AirTag, tapi ti mimiti Apple ngajelaskeun yén éta moal ngijinkeun susulan ieu.

Sakumaha Apple parantos ngajelaskeun, hiji-hijina hak istimewa AirTag anu dipasihkeun ka jalma-jalma dina grup Keluarga Berbagi iCloud nyaéta éta tiasa Ngajempékeun peringatan kaamanan "AirTag terdeteksi" anu nembongan nalika AirTag ngumbara sareng aranjeunna sareng didaptarkeun dina nami batur. Nya kitu, anu ngagaduhan AirTag tiasa nganonaktifkeun peringatan kaamanan pikeun nyegah iPhone batur pikeun ngadeteksi salaku lacak anu teu dihoyongkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.