Pilihan pikeun pormat disk GUID henteu némbongan dina Disk Utility

Dina hal ieu, ieu mangrupikeun tampilan tampilan anu ditawarkeun ku alat Disk Utility di macOS, kumargi saatos ngamutahirkeun macOS High Sierra, pilihan "Show only volume" muncul sacara standar sareng ieu tiasa ngabingungkeun pangguna anu hoyong pormat disk sareng ngajantenkeun gunana pikeun masang macOS.

Dinten énjing ieu hiji kenalan naros ka kuring ngeunaan pilihan pikeun nambihan "skéma partisi GUID" anu henteu muncul dina Disk Utility. Saatos malikan ku aktip sareng pasif yén pilihan ieu némbongan jelas nalika urang masihan ka format disk (mupus) dina sadaya vérsi macOS, Kuring murag dina pilihan «Tampilan» dina Témbok ukur jilid ...

Témbongkeun sadaya alat mangrupikeun pilihan anu saé

Sareng éta justru éta, yén kuring gaduh dina pilihan Tampilan dipariksa pilihan pikeun Tampilkeun ukur jilid na teu tiasa pormat disk sareng peta partisi GUID. Janten sakali anjeunna ngalih kana pilihan Tampilkeun sadaya alat, pilihan sacara otomatis némbongan sareng anjeunna berhasil masang versi béta macOS Mojave dina drive éksternal tanpa aya masalah.

Kabeneran aya ieu mangrupikeun hal anu tiasa ngalieurkeun saha waé anu saleresna mah saderhana pikeun direngsekeun. Dina hal ieu, datangna édisi beta munggaran tina sistem operasi macOS Mojave énggal, ngajantenkeun seueur anu hoyong nyobian béta sareng sabab urang salawasna mamatahan kuring ti Mac, langkung saé dilakukeun dina disk luar, partisi atanapi mémori USB. Pikeun ieu perlu disk na Peta Pamisahan GUID sareng pikeun ieu urang kedah ngagaduhan pilihan ieu dina Disk Utility.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alberto Pevez Rosales cenahna

    Nuhun sajuta, hal anu saderhana tapi henteu gampang dipendakan dina wéb.

  2.   Maria Jose cenahna

    Kuring gaduh masalah ageung, kuring gaduh Mac anu nganggo sistem operasi sierra anu luhur tapi kumargi kuring hoyong masang program anu diperyogikeun kanggo padamelan kuring sareng kuring henteu tiasa nganggo vérsi éta, kuring teraskeun ngadamel partisi pikeun engké masang sistem operasi anu langkung handap, contona kaptén.
    Masalahna sumping yén ayeuna éta henteu ngantep kuring masang nanaon, éta ngakuan usb tapi kuring kéngingkeun ikon sakumaha pareng, saatos ngaco sareng pormat sadayana, kuring sadar yén partisi anu kuring damel parantos ngaleungit, éta aya, tapi nalika kuring pencét kana disk utama dina nyiptakeun partisi, kuring nunjukkeun rohangan bébas anu janten partisi anu kuring ciptakeun sareng nalika kuring pencét "-" (hapus) aranjeunna nyobian ngalaksanakeunnana pikeun nyéépkeun sadayana dina hiji partisi sareng éta masihan kuring kagagalan. Kuring henteu terang kumaha cara ngahankeun deui partisi éta.

  3.   Jose Gomez cenahna

    adi anjeun teu gaduh ideu sabaraha inpormasi ieu ngabantuan kuring. Sakitu anu kapihatur, seueur anu ngadamel rébuan tutorial anu super rumit sareng aranjeunna henteu dugi kana tujuanana, tapi ieu sampurna pikeun kuring, seueur anu dikirim pikeun ngaunduh sarébu perangkat lunak. hatur nuhun pisan salam ti venezuela

  4.   Xavier cenahna

    Halo Jordi:
    Kuring parantos gaduh mac Mojave salami 3 bulan sareng dugi ka ayeuna kuring henteu kedah nyiptakeun partisi dina supir pulpén, sabab tétéla kuring angkat ka utilitas disk, kuring parantos ngformat pulpén sareng kotak "create partitions" dinonaktipkeun. Kuring parantos lebet visualisasi, Témbongkeun sadaya alat sareng kuring parantos mariksa kotak, tapi ikon nyieun partisi tetep henteu aktip, kuring bakal ngahargaan saran pikeun ngajawab masalah ieu.
    salam
    Xavier

  5.   Moises echeverria cenahna

    Nuhun rerencangan, kuring parantos gélo ngeunaan topik ieu

  6.   George Frigerio cenahna

    Hatur nuhun! Sakumaha saur Alberto, kuring ogé ngorondang wéb langkung ti dua jam sareng henteu mendakan solusina. Dugi ka kuring mendakan jawaban ieu pikeun masalah ... saderhana pisan !!! Hatur nuhun!

  7.   Jorge Beltran cenahna

    Kuring henteu ningali tampilan pilihan dina utiliti disk pikeun nuturkeun pitunjuk sareng pormat hard disk abdi sareng skéma GUID

  8.   Juli cenahna

    Hal anu saderhana sapertos kitu sareng kuring badé jam-jaman janten pormat disk.
    Hatur nuhun pisan Jordi.

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Halo Julio,

      Abdi bungah tutorial ngalayanan anjeun

      salam!

  9.   MONIKA cenahna

    HATUR NUHUN!!!!

bool (leres)