Tile Pro sareng Tile Sticker, tong kaleungitan anu anjeun paling resep

kotak

Nalika rumor nyebarkeun di Apple ngeunaan kamungkinan nempatkeun pelacak anu disebat "Apple Tag" dina pasaran, sadayana panginten aranjeunna badé mésér. mérek mitis Kotak, tapi henteu aya anu tiasa janten jauh tina bebeneran atanapi sigana sigana ayeuna.

Genténg parantos aya di pasar pelacak ieu mangtaun-taun sareng urang tiasa mastikeun yén unggal versi anyar anu aranjeunna kaluarkeun ningkatkeun produk. Dina hal ieu kami gaduh kasempetan pikeun nguji Tile Pro sareng Tél Stiker, palacak anyar perusahaan.

Éta tiasa ditepikeun tanpa diragukeun salaku kado anu saé pikeun tanggal ieu sareng khususna pikeun anu langkung teu terang. Operasi Tile Pro sareng Tile Sticker énggal sami persis sareng generasi sateuacanna, sanaos leres upami aranjeunna ditambih paningkatan sapertos ningkat lingkup pikeun deteksi atanapi bahkan paningkatan dina spéker leutik anu dilebetkeun ku alat-alat ieu pikeun dideteksi.

Urang mimitian ku Tile Pro anu spektakuler

Ieu mangrupikeun vérsi anu paling kuat sareng pangsaéna anu ngagaduhan Tile di pasar ayeuna. Fiturna pikaresepeun pisan sareng lokasi anu leutik ieu bakal ngabantosan kami pikeun konci hatur nuhun ring na, ransel, dompét, dompét atanapi obyék naon waé anu urang "sieun" kaleungitan.

Perbaikan utama dina versi sateuacanna dina Tile Pro ieu diragukeun lingkup aranjeunna, dina hal ieu perusahaan nyatakeun yén éta ngeunaan 122 méter janten sigana urang jarak anu leres pisan. Perbaikan anu sanés anu ditambihan kana modél ieu nyaéta kakuatanana dina spéker sareng batré anu tiasa diganti tina modél CR2032 anu disumputkeun di bagian tukang alat. Tile Pro Ieu tahan cai sanaos henteu nyerelep sareng sayogi dina dua warna, hideung bodas.

Pikeun kakait sareng alat ios kami saderhana sareng gancang. Anu kedah urang lakukeun nyaéta unduh aplikasi anu urang mendakan di App Store leres-leres gratis sareng turutan léngkah anu dituduhkeun. Dina hal ieu duanana modél téh cocog sareng iPhone, iPad sareng Apple Watch. Operasi dasar sareng saderhana pikeun saha waé.

Tile Sticker langkung alit sareng tiasa dipasang

Kumaha carana upami sanésna, Stiker Tile rada langkung alit sareng langkung tahan tibatan Tile Pro. Ieu langkung mirip dina desain sareng koin euro anu langkung kentel sareng di tukang nawiskeun kamungkinan iteuk kana obyék anu urang hoyong. Jelaskeun yén sakali ditempelkeun ampir urang moal tiasa ngaleupaskeun.

Dina hal ieu, kendali tipi, kaméra, sapédah, kontrol TV Apple atanapi bahkan ngantepkeun kana dompét, kantong atanapi sarupaning tanpa nempelkeun tiasa janten tempat anu saé nganggo Kotak ieu. Dina éta teu aya wates sareng urang tiasa ngaraosan alat locator ieu dimana waé. Bedana anu jelas dibandingkeun sareng modél Pro nyaéta yén aranjeunna henteu ngijinkeun ngagentos batréna, anu hartosna yén pas éta urang kedah mésér alat anu sanés. Pabrikan ngajamin otonomi 3 taun.

Ku kontra, henteu sanggup ngarobih batréna dina Tile Sticker ieu ngamungkinkeun tahan ka beuleum sareng cai salian ti kejutan. Hal anu pangsaéna ngeunaan modél ieu nyaéta yén urang moal kedah ngurus éta pisan saprak éta jauh leuwih hese tibatan modél Pro.

Kumaha nyingkronkeun sareng iPhone

Nya, sinkronisasi saderhana, gancang sareng éfisién sapertos anu urang carioskeun sateuacanna. Hiji-hijina hal anu urang kedah ngagaduhan nyaéta iPhone, iPad atanapi Apple Watch sareng aplikasi Tile. Sakali aplikasi diunduh, urang nuturkeun léngkah anu dituduhkeun. Kami kedah gaduh akun atanapi nyiptakeun dina Tile tina aplikasi éta sorangan, teras urang teraskeun ngadeteksi alatna ngan saukur ku ngaklik tombol anu ditambihan di luhur sareng teraskeun sinkronisasi sareng iPhone. Éta leres-leres saderhana.

Sakali nyingkronkeun sareng idin lokasi diaktipkeun pikeun Kotak, éta saderhana aksés ka aplikasi sorangan dina iPhone teras pencét dina «Pilarian» terang dimana alat kami.

kotak

Éta ogé ngagaduhan versi Premium kalayan kaunggulan anu béda sareng perusahaan nawiskeun ka kami salami hiji bulan sidang gratis. Éta ngeunaan ningkatkeun pangalaman milarian sareng gaduh sababaraha fitur eksklusif pikeun 2,92 euro per bulan salami sataun atanapi 3,49 euro per bulan. Lansiran cerdas anu nunjukkeun upami anjeun ngalih tina alat anu ditandaan ku Tile ngabéjaan langsung, ngagantian batré gratis pikeun modél Tile Pro sareng Mate, nawiskeun riwayat lokasi dugi ka 30 dinten, penyuluhan garansi dugi ka 3 taun atanapi kamungkinan dibagi. sareng réréncangan urang tanpa wates.

Spesifikasina utama Tile Sticker

  • Jarak lokasi hiji 46 méter
  • Umur batre: 3 taun.
  • Tukang napel dina tonggong
  • Ukuran: 27mm x 7.3mm

Harga sareng bungkus

The Genténg Pro Anjeun tiasa mésér pikeun 34,99 euro  atanapi dina bungkus dua unit kanggo € 59,99. Upami kitu Sticker Tile urang tiasa kéngingkeun bungkus dua unit kanggo 39,99 euro. Dina dua kasus ieu urang tiasa nampi harga anu langkung handap ku ngagaleuh bungkus 4 atanapi bahkan 6 unit.

Pendapat editor

Tile Sticker sareng Tile Pro
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 5 bentang
  • 100%

  • Tile Sticker sareng Tile Pro
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • Awét
    Penerbit: 95%
  • Bérés
    Penerbit: 95%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 95%

Naros

  • Desain saderhana tapi mantap
  • Kisaran saé pisan saéna
  • Basajan ngagunakeun aplikasi
  • Jaringan pangguna anu ngabantosan anjeun mendakan objék tanpa kedah peryogi Bluetooth

Kontra

  • Batré henteu tiasa diganti dina Stiker

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.