Tim Cook ngarayakeun 40 taun ayana Apple di Singapura

Apple Store Singapura

Éta taun 1981 nalika Apple mutuskeun yén Singapura mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun ngamimitian bisnis di Asia. Saurna sareng ayeuna na 40 taun parantos kalangkung ti saprak didirikeun. Singapura ngalayanan salaku markas Apple pikeun operasi Asia-Pasipik na. Ayeuna, Apple nyatakeun yén éta damel langkung ti 3500 jalma sareng ngadukung 55,000 padamelan di kota sareng ékonomi aplikasi ios. Tim Cook ngarayakeun kasempetan éta kalayan a wawancara anyar sareng radio lokal, di mana anjeunna nyarioskeun ngeunaan pangalaman kahijina sareng Mac.

Saatos 40 taun Apple teras-terasan luar biasa sapertos di Asia, berkat ayana di kota Singapura. Saatos 40 taun éta, CEO Apple Tim Cook parantos ngahubungi stasiun radio lokal Mediacorp Kelas 95. Cook ngajelaskeun kumaha salah sahiji padamelan munggaran na ngiringan Apple di 1998 nganjang ka Singapura pikeun ngesahkeun lini produksi iMac. Tembus asli, anu didamel di kota.

Dina wawancara anu sami, Cook nyarios yén produk Apple kahijina nyaéta Apple II, anu anjeunna anggo salaku bagian tina proyék seniorna di Auburn University. Salian ti pabrik, Apple ogé nanem modal dina industri aplikasi Singapura. Anjeunna parantos ngaluncurkeun program akselerasi pikeun ngabantosan murid diajar Swift salaku bagian tina kurikulum sakola.

Saprak harita, pamaréntah Singapura maréntahkeun yén murid sakola dasar kedah diajar ngode kode sahenteuna 10 jam. Apple nyatet yén Butter Royale, salah sahiji gim Apple Arcade anu kawéntar, dikembangkeun ku hiji tim ti kota Asia. Tapi urang ogé kedah nyebatkeun yén salah sahiji toko ritel anu paling berkesan ogé di kota. Éta mangrupikeun gambar anu nembongan dina gambar awal tulisan ieu. Apple Marina Bay Sands dibuka Séptémber kamari sareng sacara harfiah kumalayang dina cai.

Proyék teras-terasan sabab kami yakin yén perusahaan hoyong opat puluh taun ka pengker, sahenteuna. Ayeuna anjeunna damel sareng pamaréntah pikeun proyek énergi terbarukan. Urang Amérika bermitra sareng perusahaan énergi lokal Sunseap pikeun nempatkeun panel surya dina langkung ti 800 gedong, ngahasilkeun 32 megawatt tanaga surya sareng ngabantosan ngajalankeun toko ritel Apple lokal 100% énergi terbarukan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.