Tim redaksi

Soy de Mac mangrupikeun médium tina grup Internét AB anu ti saprak 2008 parantos ngabagi ka sadaya pamiarsa berita, tutorial, trik sareng sadaya inpormasi ayeuna ngeunaan téknologi sacara umum sareng Mac khususna.

Di Soy de Mac kami jelas yén anu paling penting nyaéta ngabagi seueur inpormasi sabisa ngeunaan naon anu leres-leres resep kana sadaya jalma anu nganjang ka kami sareng anu peryogi atanapi milari inpormasi lengkep ngeunaan produk atanapi perangkat lunak anu aya hubungan sareng Apple sareng Mac. Komunitas pangguna terus tumuh unggal dinten sareng dinten ayeuna urang tiasa nyarios yén kami aya di antara média anu paling berpengaruh dina Macs sareng Apple sacara umum.

El tim redaksi Soy de Mac Éta diwangun ku panulis ieu:

Upami anjeun ogé hoyong janten bagian tina tim panulis Soy de Mac, eusian formulir ieu.

Koordinator

  • Jordi Giménez

    Koordinator di Soy de Mac ti saprak 2013 sareng ngaraosan produk Apple kalayan sagala kaunggulan sareng kalemahan. Ti saprak 2012, nalika iMac munggaran sumping dina kahirupan kuring, kuring henteu kantos resep komputer sapertos kitu sateuacanna. Nalika kuring ngora, kuring nganggo Amstrads komo Comodore Amiga pikeun maénkeun na tinker, janten pangalaman nganggo komputer sareng éléktronik mangrupikeun hal anu aya dina getih kuring. Pangalaman anu dipikagaduh ku komputer ieu salami mangtaun-taun ieu hartosna yén ayeuna kuring tiasa ngabagi hikmah kuring sareng sésana pangguna, sareng éta ogé ngajantenkeun kuring tetep diajar. Anjeun bakal mendakan kuring dina Twitter salaku @jordi_sdmac

Penerbit

  • Ignacio Sala

    Dugi ka pertengahan 2000an kuring mimiti ngaléngkah kana ékosistem Mac ku MacBook bodas anu kuring masih gaduh. Kuring ayeuna nganggo Mac Mini ti taun 2018. Abdi gaduh langkung ti sapuluh taun pangalaman sareng sistem operasi ieu, sareng kuring hoyong ngabagi pengetahuan yén kuring parantos kéngingkeun berkat studi kuring sareng ku cara diajar nyalira.

  • Manuel Alonso

    Kipas téknologi sacara umum sareng alam semesta Apple khususna. Jigana MacBook Pro mangrupikeun alat anu paling saé dina apel. Gampang panggunaan macOS méré Anjeun kamampuan pikeun nyobaan hal-hal anyar tanpa gélo. Touch Bar kedahna wajib di sadaya komputer.

  • Toni Cortes

    Pancing kana jagad raya anu diciptakeun ku Jobs sareng Woz, ti saprak Apple Watch mah nyalametkeun kahirupan kuring. Kuring resep nganggo iMac kuring unggal dinten, naha pikeun damel atanapi resep. macOS matak ngamudahkeun pikeun anjeun.

  • Luis Padilla

    Sarjana Kedokteran sareng Pediatrik ku padamelan. Gairah ngeunaan téknologi, khususna produk Apple, kuring resep janten éditor "iPhone News" sareng "Abdi ti Mac". Pancing kana séri dina vérsi aslina. Podcaster sareng Actualidad iPhone sareng miPodcast.

Tilas éditor

  • Pedro Rodas

    Pecinta téknologi, khususna produk Apple. Kuring diajar sareng macbook, sareng ayeuna Mac mangrupikeun sistem operasi anu ngiringan kuring unggal dinten, boh dina latihan sareng waktos luang.

  • Javier Porcar

    Gélo ngeunaan téknologi, olahraga sareng fotografi. Sapertos seueur, Apple ngarobih kahirupan urang. Sareng kuring nyandak mac abdi dimana waé. Abdi resep mutahir ku sadayana, sareng kuring ngarepkeun éta ngabantosan anjeun pikeun menikmati sistem operasi ieu sapertos anu kuring lakukeun.

  • Miguel Angel Juncos

    Téknisi mikrokomputer ti saprak mimiti kuring, kuring resep pisan kana téknologi sacara umum sareng Apple sareng produk na khususna, anu kuring resep ku Mac. Kuring resep duanana damel sareng seueur waktos luang sareng laptop kuring.

  • Carlos Sanchez

    Kuring ngan saukur resep pisan kana produk Apple, sapertos jutaan batur. Mac mangrupikeun bagian tina kahirupan sadidinten kuring sareng kuring nyobian nyandak ka anjeun.

  • Jesus Arjona Montalvo

    Pamekar dina sistem ios sareng IT, ayeuna fokus kana diajar sareng ngadokuméntasi nyalira unggal dinten ngeunaan sistem operasi Apple. Kuring nalungtik sagala rupa anu aya hubunganana sareng Mac sareng kuring bagikeun dina warta anu bakal ngajaga anjeun tetep anyar.

  • Javier Labrador

    Insinyur Éléktronik gairah ngeunaan dunya Apple sareng khususna ngeunaan Mac, jalma-jalma anu komitmen kana inovasi sareng téknologi salaku cara pikeun ningkatkeun lingkungan urang. Kecanduan pernah nyerah sareng diajar unggal waktos. Janten kuring ngarepkeun yén sagala tulisan kuring aya gunana pikeun anjeun.

  • Jose Alfocea

    Salawasna hoyong pisan diajar, kuring resep sadayana anu aya hubunganana sareng téknologi anyar sareng hubunganana sareng sektor pendidikan sareng pendidikan. Kuring resep pisan kana Mac, anu ti saprak éta kuring sok diajar, sareng teras komunikasi sahingga jalma sanés tiasa menikmati sistem operasi anu hébat ieu.

  • Fransisco Fernandez

    Gairah ngeunaan téknologi sacara umum, sareng khususna ngeunaan hal-hal anu aya hubunganana sareng dunya Mac. Dina waktos luang kuring, kuring bakti pikeun ngatur sababaraha proyék, salawasna sareng Mac kuring, anu kuring diajar sapopoé. Upami anjeun hoyong terang budak leutik sareng kautamaan sistem operasi ieu, kuring miharep anjeun resep tulisan kuring.

  • Ruben gallardo

    Nulis sareng téknologi mangrupikeun dua karep kuring. Sareng ti saprak 2005 kuring ayaan ngahijikeun aranjeunna kolaborasi dina média khusus di séktor, nganggo tangtosna Macbook. Anu pangsaéna sadayana? Kuring teras-terasan resep sapertos dinten mimiti nyarioskeun program naon waé anu aranjeunna dileupaskeun pikeun sistem operasi ieu.

  • Karim Hmeidan

    Héi anu di dinya! Kuring masih émut nalika kuring ngagaduhan Mac anu munggaran, MacBook Pro lami anu sanaos langkung lami tibatan PC kuring dina waktos éta masihan sarébu giliran. Saprak dinten éta teu aya anu balik deui ... Leres pisan kuring teraskeun sareng PC kusabab alesan damel tapi kuring resep nganggo Mac kuring pikeun "pegatkeun sambungan" sareng damel dina proyek pribadi kuring.