Tim redaksi

Soy de Mac mangrupikeun médium tina grup Internét AB anu ti saprak 2008 parantos ngabagi ka sadaya pamiarsa berita, tutorial, trik sareng sadaya inpormasi ayeuna ngeunaan téknologi sacara umum sareng Mac khususna.

Di Soy de Mac kami jelas yén anu paling penting nyaéta ngabagi seueur inpormasi sabisa ngeunaan naon anu leres-leres resep kana sadaya jalma anu nganjang ka kami sareng anu peryogi atanapi milari inpormasi lengkep ngeunaan produk atanapi perangkat lunak anu aya hubungan sareng Apple sareng Mac. Komunitas pangguna terus tumuh unggal dinten sareng dinten ayeuna urang tiasa nyarios yén kami aya di antara média anu paling berpengaruh dina Macs sareng Apple sacara umum.

El tim redaksi Soy de Mac Éta diwangun ku panulis ieu:

Upami anjeun ogé hoyong janten bagian tina tim panulis Soy de Mac, eusian formulir ieu.

Koordinator

    Penerbit

    • Kamar Ignatius

      Dugi ka pertengahan 2000an kuring mimiti ngaléngkah kana ékosistem Mac ku MacBook bodas anu kuring masih gaduh. Kuring ayeuna nganggo Mac Mini ti taun 2018. Abdi gaduh langkung ti sapuluh taun pangalaman sareng sistem operasi ieu, sareng kuring hoyong ngabagi pengetahuan yén kuring parantos kéngingkeun berkat studi kuring sareng ku cara diajar nyalira.

    • Manuel Alonso

      Penggemar téknologi sacara umum sareng alam semesta Apple khususna. Kuring nyangka yén MacBook Pro mangrupikeun alat anu pangsaéna anu mawa apel. Gampangna ngagunakeun macOS masihan anjeun kamampuan pikeun nyobian hal-hal énggal tanpa janten gélo. Anjeun oge bisa maca kuring dina iPhone kiwari.

    • Tony Cortes

      Pancing kana jagad raya anu diciptakeun ku Jobs sareng Woz, ti saprak Apple Watch mah nyalametkeun kahirupan kuring. Kuring resep nganggo iMac kuring unggal dinten, naha pikeun damel atanapi resep. macOS matak ngamudahkeun pikeun anjeun.

    • louis padilla

      Sarjana Kedokteran sareng Pediatrik ku padamelan. Gairah ngeunaan téknologi, khususna produk Apple, kuring resep janten éditor "iPhone News" sareng "Abdi ti Mac". Pancing kana séri dina vérsi aslina. Podcaster sareng Actualidad iPhone sareng miPodcast.

    • Isaac


    Tilas éditor

    • Jordi Giménez

      Koordinator di Soy de Mac ti saprak 2013 sareng ngaraosan produk Apple kalayan sagala kaunggulan sareng kalemahan. Ti saprak 2012, nalika iMac munggaran sumping dina kahirupan kuring, kuring henteu kantos resep komputer sapertos kitu sateuacanna. Nalika kuring ngora, kuring nganggo Amstrads komo Comodore Amiga pikeun maénkeun na tinker, janten pangalaman nganggo komputer sareng éléktronik mangrupikeun hal anu aya dina getih kuring. Pangalaman anu dipikagaduh ku komputer ieu salami mangtaun-taun ieu hartosna yén ayeuna kuring tiasa ngabagi hikmah kuring sareng sésana pangguna, sareng éta ogé ngajantenkeun kuring tetep diajar. Anjeun bakal mendakan kuring dina Twitter salaku @jordi_sdmac

    • Peter Rhodes

      Pecinta téknologi, khususna produk Apple. Kuring diajar sareng macbook, sareng ayeuna Mac mangrupikeun sistem operasi anu ngiringan kuring unggal dinten, boh dina latihan sareng waktos luang.

    • Javier Porcar

      Gélo ngeunaan téknologi, olahraga sareng fotografi. Sapertos seueur, Apple ngarobih kahirupan urang. Sareng kuring nyandak mac abdi dimana waé. Abdi resep mutahir ku sadayana, sareng kuring ngarepkeun éta ngabantosan anjeun pikeun menikmati sistem operasi ieu sapertos anu kuring lakukeun.

    • Miguel Angel Juncos

      Téknisi mikrokomputer ti saprak mimiti kuring, kuring resep pisan kana téknologi sacara umum sareng Apple sareng produk na khususna, anu kuring resep ku Mac. Kuring resep duanana damel sareng seueur waktos luang sareng laptop kuring.

    • Carlos Sanchez

      Kuring ngan saukur resep pisan kana produk Apple, sapertos jutaan batur. Mac mangrupikeun bagian tina kahirupan sadidinten kuring sareng kuring nyobian nyandak ka anjeun.

    • Jesus Arjona Montalvo

      Pamekar dina sistem ios sareng IT, ayeuna fokus kana diajar sareng ngadokuméntasi nyalira unggal dinten ngeunaan sistem operasi Apple. Kuring nalungtik sagala rupa anu aya hubunganana sareng Mac sareng kuring bagikeun dina warta anu bakal ngajaga anjeun tetep anyar.

    • Javier Labrador

      Insinyur Éléktronik gairah ngeunaan dunya Apple sareng khususna ngeunaan Mac, jalma-jalma anu komitmen kana inovasi sareng téknologi salaku cara pikeun ningkatkeun lingkungan urang. Kecanduan pernah nyerah sareng diajar unggal waktos. Janten kuring ngarepkeun yén sagala tulisan kuring aya gunana pikeun anjeun.

    • Jose Alfocea

      Salawasna hoyong pisan diajar, kuring resep sadayana anu aya hubunganana sareng téknologi anyar sareng hubunganana sareng sektor pendidikan sareng pendidikan. Kuring resep pisan kana Mac, anu ti saprak éta kuring sok diajar, sareng teras komunikasi sahingga jalma sanés tiasa menikmati sistem operasi anu hébat ieu.

    • Fransisco Fernandez

      Gairah ngeunaan téknologi sacara umum, sareng khususna sadayana anu aya hubunganana sareng dunya Mac. Dina waktos senggang kuring, kuring ngahaturanan diri pikeun administrasi sababaraha proyék sareng jasa wéb sapertos iPad Experto salawasna sareng Mac kuring, dimana kuring diajar unggal dinten. Upami anjeun hoyong terang detil sareng kaunggulan sistem operasi ieu, anjeun tiasa konsultasi ka tulisan kuring.

    • Ruben gallardo

      Nulis sareng téknologi mangrupikeun dua karep kuring. Sareng ti saprak 2005 kuring ayaan ngahijikeun aranjeunna kolaborasi dina média khusus di séktor, nganggo tangtosna Macbook. Anu pangsaéna sadayana? Kuring teras-terasan resep sapertos dinten mimiti nyarioskeun program naon waé anu aranjeunna dileupaskeun pikeun sistem operasi ieu.

    • Karim Hmeidan

      Héi anu di dinya! Kuring masih émut nalika kuring ngagaduhan Mac anu munggaran, MacBook Pro lami anu sanaos langkung lami tibatan PC kuring dina waktos éta masihan sarébu giliran. Saprak dinten éta teu aya anu balik deui ... Leres pisan kuring teraskeun sareng PC kusabab alesan damel tapi kuring resep nganggo Mac kuring pikeun "pegatkeun sambungan" sareng damel dina proyek pribadi kuring.