Tim redaksi

Soy de Mac mangrupikeun médium tina grup Internét AB anu ti saprak 2008 parantos ngabagi ka sadaya pamiarsa berita, tutorial, trik sareng sadaya inpormasi ayeuna ngeunaan téknologi sacara umum sareng Mac khususna.

Di Soy de Mac kami jelas yén anu paling penting nyaéta ngabagi seueur inpormasi sabisa ngeunaan naon anu leres-leres resep kana sadaya jalma anu nganjang ka kami sareng anu peryogi atanapi milari inpormasi lengkep ngeunaan produk atanapi perangkat lunak anu aya hubungan sareng Apple sareng Mac. Komunitas pangguna terus tumuh unggal dinten sareng dinten ayeuna urang tiasa nyarios yén kami aya di antara média anu paling berpengaruh dina Macs sareng Apple sacara umum.

El tim redaksi Soy de Mac Éta diwangun ku panulis ieu:

Upami anjeun ogé hoyong janten bagian tina tim panulis Soy de Mac, eusian formulir ieu.

[no_touch]

Koordinator

    Penerbit

    • Alexander Prudencio

      Abdi gairah ngeunaan téknologi sareng komputasi. Hobi ieu nyababkeun kuring kolaborasi dina blog ieu, sareng nyobian ngajelaskeun ka pangguna sareng jalma anu aya hubunganana sareng dunya Apple, konsép anu rada rumit ku cara anu saderhana, ngadamel tutorial sareng komunikasi dina cara anu tiasa diaksés pikeun sadaya jinis pangguna sareng tingkat. . Kuring resep budaya geek sareng komunitas téknologi sacara umum. Pengikut anu satia tina tren panganyarna dina gadget, anu ngamungkinkeun kuring gampang nyambung sareng peminat dunya geek anu sanés. Dina taun-taun ayeuna kuring khusus milih alat Apple, gaduh ayana dina jaringan sosial, YouTube sareng komunitas kuring sorangan dina Telegram, dimana anjeun tiasa mendakan kuring dina nami PrudenGeek.

    • Andy Acosta

      Abdi bogoh sains jeung téhnologi aub dina nyieun produk mangpaat. Hiji-hijina hal anu langkung saé tibatan ningali peralatan anu saé nyaéta ningali kumaha éta katimu sareng diciptakeun. Nyaho yén iklan naon waé anu anjeun lakukeun ka Apple leres-leres gratis.

    • louis padilla

      Sarjana Kedokteran sareng Pediatrik ku padamelan. Gairah ngeunaan téknologi, khususna produk Apple, kuring resep janten éditor "iPhone News" sareng "Abdi ti Mac". Pancing kana séri dina vérsi aslina. Podcaster sareng Actualidad iPhone sareng miPodcast.

    • Juan Pramanik

      Kuring parantos janten wartawan sareng panulis warta téknologi langkung ti 10 taun. Pencinta dunya Apple, sistem operasi ios sareng macOS sareng pangalaman pangguna dina alat iPhone, iPad sareng MacBook. Ngaliwatan panalitian sareng prakték, kuring ngabagi wawasan anu béda-béda ngeunaan cara ngamangpaatkeun parangkat lunak sareng parangkat lunak anu béda-béda anu disayogikeun ku Apple. Téknologi dina jasa hiburan, aplikasi sareng trik pangsaéna pikeun ngajantenkeun alat Apple anjeun paling saé sareng nawiskeun pangalaman lengkep pikeun produktivitas sareng kasenangan sareng luang kalayan sababaraha pilihan parangkat lunak.

    • Miguel Hernandez

      Abdi redaktur sareng gairah pikeun alat Apple sareng sadayana anu aya hubunganana sareng inovasi, kreativitas sareng fungsionalitas. Kuring resep tetep nepi ka tanggal jeung beja panganyarna na tren di dunya téhnologi, sarta babagi pamanggih jeung analisis kuring jeung pamiarsa. Sakumaha ceuk Jobs: "Desain téh kumaha gawéna." Ku alatan éta, kuring henteu ngan ukur ningali éstétika, tapi ogé pangalaman pangguna, kualitas sareng kinerja produk anu kuring marios. Tujuanana kuring nyaéta pikeun nginpokeun, ngahibur sareng ngadidik pencinta téknologi sacara umum, sareng khususna Apple.

    Tilas éditor

    • Jordi Giménez

      Koordinator di Soy de Mac ti saprak 2013 sareng ngaraosan produk Apple kalayan sagala kaunggulan sareng kalemahan. Ti saprak 2012, nalika iMac munggaran sumping dina kahirupan kuring, kuring henteu kantos resep komputer sapertos kitu sateuacanna. Nalika kuring ngora, kuring nganggo Amstrads komo Comodore Amiga pikeun maénkeun na tinker, janten pangalaman nganggo komputer sareng éléktronik mangrupikeun hal anu aya dina getih kuring. Pangalaman anu dipikagaduh ku komputer ieu salami mangtaun-taun ieu hartosna yén ayeuna kuring tiasa ngabagi hikmah kuring sareng sésana pangguna, sareng éta ogé ngajantenkeun kuring tetep diajar. Anjeun bakal mendakan kuring dina Twitter salaku @jordi_sdmac

    • Kamar Ignatius

      Gairah kuring pikeun téknologi sareng komputasi nyababkeun kuring resep kana produk Apple ti leuleutik. Teu dugi pertengahan 2000s nalika kuring mimiti delve kana ékosistem Mac jeung MacBook bodas nu kuring masih tetep salaku harta. Ayeuna kuring nganggo Mac Mini 2018, anu ngamungkinkeun kuring damel lancar sareng éfisién dina proyék tulisan kuring. Kuring boga leuwih ti sapuluh taun pangalaman kalawan sistem operasi ieu, sarta kuring resep babagi pangaweruh anu kuring geus kaala berkat studi kuring jeung salaku jalma otodidak. Salian Mac, kuring ogé pamaké iPhone, iPad, jeung Apple Watch, sarta kuring mikaresep Ngalanglang kemungkinan alat ieu nawiskeun pikeun ngaronjatkeun produktivitas jeung luang kuring.

    • Peter Rhodes

      Kusabab kuring manggihan dunya téhnologi, kuring geus fascinated ku inovasi jeung desain produk Apple. Kuring sok janten pangguna satia tina merek ieu, anu parantos nawiskeun kuring solusi praktis sareng kreatif pikeun kabutuhan pribadi sareng profésional kuring. Kuring diajar nganggo macbook, anu ngamungkinkeun kuring ngaksés rupa-rupa sumber sareng alat diajar. Kiwari, kuring masih ngagunakeun Mac salaku sistem operasi anu kuring pikaresep, boh kanggo padamelan sareng waktos luang. Kami gairah ngeunaan tetep up to date jeung beja panganyarna na tren di sektor téhnologi, sarta babagi pangaweruh jeung pangalaman kuring jeung pamaké séjén. Salaku panulis eusi téknologi Apple, tujuan kuring nyaéta pikeun nginpokeun, ngadidik sareng ngahibur pamiarsa kuring, nawiskeun aranjeunna kualitas, eusi asli sareng mangpaat.

    • Manuel Alonso

      Abdi gairah ngeunaan téknologi sacara umum sareng kipas alam semesta Apple khususna. Kusabab kuring mendakan produk apel, kuring henteu tiasa ngeureunkeun ngajalajah kemungkinan sareng kauntunganana. Jigana MacBook Pro mangrupakeun alat pangalusna nu mawa logo Apple, sabab ngagabungkeun kakuatan, desain jeung fungsionalitas. Gampangna pamakean macOS masihan anjeun kamampuan pikeun nyobian hal-hal énggal tanpa janten gélo, sareng ngahijikeun sadaya alat Apple anjeun kalayan gampang sareng éfisién. Sajaba ti éta, kuring resep tetep nepi ka tanggal jeung beja panganyarna na tren di dunya Apple, sarta babagi pamanggih jeung pangalaman kuring jeung pamaké séjén. Anjeun oge bisa maca kuring dina warta iPhone, dimana kuring nulis ngeunaan warta, trik na tips patali smartphone Apple.

    • Javier Porcar

      Abdi gairah ngeunaan téknologi, olahraga sareng fotografi. Kusabab kuring mendakan Apple, cara kuring ningali dunya parantos robih. Abdi resep kana desainna, inovasina sareng betah dianggo. Sareng kuring nyandak Mac kuring dimana-mana, boh kanggo padamelan, diajar, atanapi maén. Abdi resep janten up to date sareng sadaya anu aya hubunganana sareng Apple, tina produkna dugi ka jasa na. Sareng kuring ngarepkeun éta ngabantosan anjeun mikaresep sistem operasi ieu sapertos kuring. Dina blog ieu, kuring bakal ngabagikeun sareng anjeun pangalaman, tip, trik sareng pendapat ngeunaan alam semesta Apple. Abdi ngarepkeun anjeun resep sareng anjeun diajar anu énggal unggal dinten.

    • Miguel Angel Juncos

      A teknisi mikrokomputer saprak asal kuring, Kami gairah ngeunaan téhnologi sacara umum sarta Apple jeung produk na hususna, nu kuring fascinated ku Mac. Kuring mikaresep duanana gawé sarta loba moments luang jeung laptop kuring, a MacBook Pro ti 16 inci. anu ngamungkinkeun kuring nyieun jeung ngédit eusi multimédia kualitas luhur. Salaku tambahan, kuring resep maca blog, podcast, sareng buku ngeunaan sajarah, budaya, sareng inovasi Apple, sapertos biografi Steve Jobs, buku Ed Catmull Creativity SA, atanapi podcast Mac Power Users. Kuring ogé resep ilubiung dina komunitas online fans Apple, sapertos MacRumors, Reddit atanapi Twitter, dimana kuring ngabagikeun pendapat, nasihat sareng pangalaman sareng pangguna sanés. Salah sahiji proyék pribadi kuring nyaéta nyiptakeun saluran YouTube dimana kuring tiasa nunjukkeun trik kuring, tutorial sareng analisa produk sareng jasa Apple, ogé ngawawancara ahli sareng peminat dunya Apple.

    • Tony Cortes

      Hooked dina alam semesta dijieun ku Jobs jeung Woz, saprak Apple Watch abdi nyalametkeun hirup abdi. Kuring mikaresep ngagunakeun iMac kuring unggal dinten, naha kanggo padamelan atanapi pelesir. macOS ngagampangkeun sadayana pikeun anjeun. Abdi bogoh tetep up to date jeung beja panganyarna na rumor ngeunaan produk jeung jasa Apple, sarta babagi tayangan jeung analisa kuring jeung pamiarsa. Abdi ogé resep fotografi sareng desain grafis, sareng kuring ngamangpaatkeun alat anu kuat anu ditawarkeun iMac kuring, sapertos Photoshop, Illustrator, sareng Final Cut Pro, pikeun nyiptakeun sareng ngédit gambar sareng video anu kualitas luhur. Salah sahiji impian abdi tiasa hadir salah sahiji keynotes Apple kawentar, sarta papanggih Tim Cook sarta geniuses séjén ti parusahaan di jalma.

    • Carlos Sanchez

      Abdi ngan saukur gairah ngeunaan produk Apple, sapertos jutaan jalma sanés. Mac mangrupikeun bagian tina kahirupan sapopoe kuring sareng kuring nyobian ngagentoskeun ka anjeun ngalangkungan tulisan kuring, dimana kuring ngabagi beja panganyarna, analisa, naséhat sareng rasa panasaran ngeunaan dunya apel. Kuring geus nulis eusi pikeun leuwih ti tilu taun, sarta kuring geus gawé bareng jeung sagala rupa média digital husus dina téhnologi. Latihan akademik kuring aya dina Jurnalisme sareng Komunikasi Audiovisual, anu parantos masihan kuring pondasi anu kuat pikeun ngembangkeun gaya tulisan kuring, diadaptasi kana target pamiarsa sareng kriteria SEO. Kuring nganggap sorangan kreatif, profésional rigorous komitmen kana karya kuring, sarta kuring salawasna neangan tawaran eusi kualitas nu nambihan nilai ka pamiarsa.

    • Jesus Arjona Montalvo

      Kami pamekar ios sareng élmuwan sistem kalayan gairah hébat pikeun dunya Apple. Kuring dédikasi pikeun diajar sareng ngadokumentasikeun diri unggal dinten ngeunaan sistem operasi Apple, wartosna, trik sareng tip. Abdi resep milarian sadayana anu aya hubunganana sareng Mac, tina sajarahna dugi ka apdet panganyarna, sareng kuring ngabagikeunana dina warta anu bakal ngajantenkeun anjeun énggal-énggal. Tujuanana mah nawarkeun eusi kualitas, mangpaat jeung entertaining pikeun pencinta téhnologi Apple.

    • javier labrador

      Kami Insinyur Éléktronik sareng ti saprak kuring mendakan dunya Apple, kuring resep produkna, khususna Macs. Kuring yakin yén Apple ngagambarkeun inovasi sareng téknologi anu ngamungkinkeun urang nyiptakeun, komunikasi sareng ngarengsekeun masalah sacara éfisién sareng elegan. Kuring resep tetep nepi ka tanggal jeung beja panganyarna na tren di sektor, kitu ogé babagi pangaweruh jeung pangalaman kuring jeung pamaké séjén sarta fans. Filosofi abdi henteu pernah nyerah kana tantangan sareng diajar anu anyar unggal dinten.

    • Jose Alfocea

      Kami jalma panasaran tur sumanget, anu salawasna neangan pikeun neuleuman hal anyar jeung tetep nepi ka tanggal jeung tren panganyarna dina dunya téhnologi. Kuring resep kumaha téknologi anyar tiasa ningkatkeun kualitas pendidikan sareng diajar, boh sacara formal sareng informal. Ku alatan éta, Kami dedicated ka nyieun eusi kualitas ngeunaan téhnologi Apple, salah sahiji merek ngarah dina inovasi jeung desain. Kuring nganggap kuring kipas Mac, sistem operasi anu nawiskeun kuring pangalaman pangguna anu unik sareng pribadi. Kuring resep ngajajah sagala kemungkinan sarta fungsi, sarta babagi pangaweruh jeung trik kuring jeung pamaké séjén anu hayang meunang nu leuwih seueur tina Mac maranéhanana.

    • Fransisco Fernandez

      Kusabab kuring manggihan produk Apple, Kuring geus fascinated ku desain maranéhanana, fungsionalitas jeung inovasi. Kuring resep tetep up to date jeung beja panganyarna na babagi pangaweruh jeung pangalaman kuring jeung pamaké séjén. Dina waktu luang abdi, abdi dedicated ka administrasi sababaraha proyék sarta jasa web kayaning iPad Ahli, kaca dedicated ka nawiskeun tips, trik jeung warta ngeunaan iPad. Kuring sok dianggo sareng Mac kuring, dimana kuring diajar unggal dinten. Upami anjeun hoyong terang detil sareng kaunggulan sistem operasi ieu, anjeun tiasa konsultasi ka tulisan kuring, dimana kuring nyarioskeun ka anjeun sadayana anu kuring terang ngeunaan dunya Mac.

    • Ruben gallardo

      Kusabab kuring leutik, kuring resep maca sareng nyerat carita. Kuring ogé katarik dunya téhnologi jeung kemungkinan na. Ku alatan éta, nalika kuring boga kasempetan pikeun meuli Macbook munggaran kuring di 2005, kuring teu ragu pikeun momen. Ieu cinta dina tetempoan kahiji. Saprak harita, kuring geus kolaborasi di sagala rupa média husus dina sektor téhnologi, babagi pangalaman jeung pangaweruh ngeunaan produk jeung jasa Apple. Kami gairah ngeunaan tetep nepi ka tanggal jeung beja panganyarna na nyobian sagala aplikasi nu kaluar pikeun sistem operasi ieu. Kuring resep analisa kaunggulan na, kalemahan, fungsionalitas jeung trik, sarta nepikeun ka pamiarsa dina cara jelas, basajan tur entertaining. Kuring yakin yén Apple mangrupikeun perusahaan anu dicirikeun ku inovasi, kualitas sareng desain, sareng nawiskeun solusi anu diadaptasi pikeun kabutuhan sareng rasa unggal pangguna. Ku alatan éta, kuring ngarasa reueus janten bagian tina komunitas anjeun sareng nyumbang kana sosialisasi sareng kamekaranana.

    • Rodrigo Cortina

      Pelatihan akademik kuring dina ékonomi, tapi gairah kuring nyaéta téknologi sareng panyipta. Kusabab kuring kungsi komputer munggaran kuring, a Pentium I deui 94, Kuring geus kabetot dina sagalana patali hardware, software jeung éléktronika. Kuring resep ékspérimén sareng alat sareng proyék anu béda, sareng diajar tina unggal pangalaman. Kacinta kuring kana téknologi nyababkeun kuring mendakan alam semesta Apple, anu kuring resep ku kualitas, desain sareng fungsionalitasna. Ayeuna, kuring ngagaduhan kasempetan pikeun ngabagi sumanget kuring pikeun Apple sareng produkna sareng pamiarsa SoydeMac, média khusus dina warta, analisa sareng tutorial ngeunaan dunya Mac. Salaku redaktur di SoydeMac, kuring tanggung jawab ngalaporkeun anu panganyarna. wartos, panasaran sareng naséhat ngeunaan Apple sareng alatna, ti iPhone ka Mac Pro, kalebet iPad, Apple Watch sareng Apple TV.

    • Manuel Pizarro

      Abdi Arsiték Téknis sareng langkung ti sapuluh taun pangalaman dina sektor konstruksi sareng rehabilitasi. Abdi bogoh tetep up to date jeung kamajuan téhnologis jeung alat nu ngajadikeun hirup urang jeung karya leuwih gampang. Kusabab kuring mimiti ningali Steve Jobs ngaluncurkeun iPhone di 2007, kuring resep kana filosofi sareng desain Apple. Saprak harita, kuring geus dituturkeun kalayan minat évolusi produk jeung jasa maranéhanana, sarta geus diasupkeun loba di antarana kana kahirupan sapopoé kuring. Kuring cicing di antara Windows, anu kuring dianggo pikeun damel sareng program khusus pikeun profési kuring, sareng macOS, anu nawiskeun kuring pangalaman pangguna anu langkung cair, intuitif sareng aman. Abdi resep ngabagi pangaweruh sareng pendapat ngeunaan téknologi Apple ku nyerat dina blog sareng jaringan sosial. Kuring ogé resep fotografi sareng ngedit gambar, sareng kuring resep nunjukkeun poto kuring, sanaos kuring ngaku yén kuring nyandak seueur teuing ...

    • Karim Hmeidan

      Halo! Kuring geus gairah ngeunaan téhnologi Apple saprak kuring meunang Mac munggaran kuring, hiji MacBook Pro heubeul éta, sanajan geus heubeul ti PC abdi dina waktos éta, masihan kuring loba pamikiran. Ti poé éta teu aya nu balik deui… Leres yén kuring masih gaduh PC pikeun alesan damel tapi kuring resep ngagunakeun Mac kuring pikeun "megatkeun sambungan" sareng ngerjakeun proyék pribadi kuring. Abdi bogoh tetep up to date jeung beja panganyarna ti Apple, produk na, jasa jeung dampak na di dunya. Kuring ogé museurkeun pamasaran digital, SEO sarta nyieun eusi berharga pikeun panongton targétna.

    • Carlos Eduardo Rivera Urbina

      Abdi panulis eusi khusus dina téknologi, kalayan fokus khusus dina dunya Android. Kanyaah kuring pikeun inovasi sareng rasa panasaran anu teu puas nyababkeun kuring ngajalajah ékosistem Android anu lega, tina pembaruan pangénggalna dugi ka aplikasi anu paling pinter. Salila karir mah, kuring geus miboga hak husus ngawawancara pamekar, nguji alat canggih, sarta diving kana kode sumber aplikasi. Minat kuring dina téknologi henteu dugi ka Android, tapi ogé kalebet sistem operasi sareng platform sanés, khususna Apple. Salaku redaktur, kuring resep tetep up to date sareng warta sareng tren Apple, sareng produk anu paling lambangna, sapertos iPhone, iPad, Mac, Apple Watch sareng Apple TV. Abdi resep ku nganalisa fitur, desain, kinerja sareng pangalaman pangguna alat ieu, ogé ngabandingkeunana sareng pesaingna. Abdi ogé resep nyerat ngeunaan aplikasi Apple, ladenan, sareng asesoris, boh resmi sareng pihak katilu.

    • Adrian Perez Portillo

      Abdi gairah ngeunaan téknologi sareng inovasi, khususna produk sareng jasa Apple. Beurang, kuring damel salaku insinyur sistem sareng pamekar, nyiptakeun solusi IT pikeun sababaraha séktor sareng klien. Kuring resep tetep up to date jeung tren panganyarna na warta di dunya digital, sarta diajar kaahlian anyar jeung parabot. Peuting, kuring ngahaturanan diri pikeun nganalisis sareng nyerat eusi ngeunaan téknologi Apple, ngabagi pendapat, pangalaman sareng pangaweruh sareng pamiarsa. Abdi kabetot dina sagalana nu patali jeung ékosistem Apple, ti hardware ka software, asesoris jeung aplikasi. Kuring mikaresep nulis artikel, ulasan, tutorials, ngabandingkeun sarta nasihat ngeunaan produk jeung jasa Apple, kitu ogé sajarah na, budaya jeung filsafat.

    • lilian urbizu

      Nami abdi Lilian Urbizu sareng abdi resep nyerat. Kusabab kuring leutik, kuring resep maca buku sareng majalah ngeunaan téknologi, khususna ngeunaan produk sareng sajarah Apple. Kusabab ieu, kuring mutuskeun pikeun diajar Jurnalisme sareng Komunikasi Audiovisual, ku kituna kuring tiasa ngahaturanan diri sacara profésional pikeun anu paling kuring resep. Kami panulis Copywriting SEO, spesialis dina pamasaran eusi, Amazon KDP jeung SEO basis web positioning. Salaku tambahan, kuring gaduh pangalaman dina nyebarkeun sareng promosi buku digital dina platform Amazon, anu ngamungkinkeun kuring nawiskeun jasa anu komprehensif ka klien kuring. Kuring nganggap diri kuring kreatif, panasaran, tanggung jawab sareng komitmen kana padamelan kuring. Kuring resep tetep nepi ka tanggal jeung tren na warta dina sektor téhnologi, sarta terus diajar parabot anyar jeung téhnik pikeun ngaronjatkeun tulisan kuring. Abdi resep damel salaku tim sareng nampi eupan balik anu konstruktif pikeun terus tumbuh salaku profésional.

    • Amin Arafa

      Kami gairah ngeunaan alam semesta Apple, saprak kuring bisa boga Steve Jobs 'iMac di 2012. Sanajan, Kuring neruskeun muji durability sarta lalawanan tina handphone munggaran kuring ti brand Finlandia legendaris sarta admired Nokia. Kuring geus ngagunakeun alat nu bagerak pikeun leuwih ti 2 dekade, nu geus ngajadikeun kuring hiji insatiable timer diajar pamaké internét Samaun anu thrives on naon anyar dina ékosistem Apple sarta merek sejen husus dina téhnologi komunikasi.