TodoTxt, gratis pikeun waktos terbatas di toko Mac App

aplikasi-todotxt-1

Kami teraskeun Salasa ieu, 22 Séptémber sareng aplikasi anu parantos gratis salami dua dinten di toko Mac App sareng anu panginten janten pikaresepeun pikeun sababaraha anjeun. Aplikasi ieu disebat TodoTxt, sareng anu ngamungkinkeun urang pikeun nyerat tugas urang ku nyiptakeun jalan pintas, nunjukkeun daptar, ngamungkinkeun mesen catetan ku prioritas, proyek, kontéks, tanggal kadaluarsana, sareng sajabana sareng sajumlah fungsi anu tiasa tambahkeun tambahan pikeun catetan kami dina Mac.

aplikasi-todotxt-2

Aplikasi na ngagaduhan pilihan anu béda anu ngagampangkeun tugas ngarobih catetan éta disimpen dina format .txt sareng urang tiasa ngatur éta tina bilah menu anu nembongan nalika ngamimitian aplikasi luhur 'Tugas' tab luhur. Aplikasi ieu cukup lengkep sareng kuring wani nyebutkeun yén éta nawiskeun langkung seueur pilihan pikeun ngatur catetan tibatan sababaraha aplikasi anu tiasa urang mendakan di toko Mac App, tapi sakumaha anu kuring sering nyarios, sadayana terang yén kabutuhanana sareng aplikasi na tiasa saé pisan. sareng Sababaraha pangguna resep éta sareng anu sanés henteu seueur.

aplikasi-todotxt-3

Jelas urang gaduh aplikasi asli sistem operasi Notes sareng anu sami pisan di toko aplikasi Mac, éta ogé kedah diperhatoskeun yén ku datangna OS X El Capitan kami bakal gaduh pamutahiran anu signifikan dina kualitas sareng panggunaan pikeun anu asli (Catetan) tapi tiasa TodoTxt masih aya gunana pikeun sababaraha kasus pikeun sababaraha seueur pangguna anu nganggo Mac. Detil anu sanés anu matak nyaéta tumut kana akun éta gratis pikeun waktos anu kawates, kami moal ngahasilkeun kesan anu goréng pikeun anjeun ogé anjeun tiasa kalayan gampang nyobian ningali naha éta ngayakinkeun urang.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.