Toko Apple anyar anu badé dibuka di Hunan

Apple Store Hunan

Sanaos gaduh 42 toko fisik di sakumna nagara, perusahaan anu berbasis di Cupertino tetep damel pikeun ngalegaan ayana di nagara éta. Apple parantos ngumumkeun, ngalangkungan halaman wéb na, anu bakal dibuka di Changsha, khusus di lantai heula di Pusat Keuangan Internasional, di kabupaten Furong.

Changsha nyaéta ibukota propinsi Hunan di mana langkung ti 8 juta jalma cicing. Gambar di Apple Store anyar ieu parantos dipasang dina Weibo sareng éta nunjukkeun urang boh fasad sareng lawang jero komplek tempat na ayana. Ngeunaan tanggal bubuka, éta henteu acan resmi diumumkeun.

Kusabab Juli, Apple parantos ngamimitian a dorongan badag dina sektor ritel kalayan paningkatan 78% dina nawaran padamelan, anu salian ti naon anu parantos dijantenkeun taun ayeuna, numutkeun GlobalData.

Basis analisis kerja pamimpin data ngungkabkeun yén postingan padamelan Apple naék 78% dina bulan Juli 2021, dibandingkeun sareng Juli 2020, sareng langkung ti 370 tina postingan pagawéan ieu aya hubunganana sareng "Apple Retail». Anu matak, Apple ogé parantos ningkatkeun postingan padamelan anu ngarujuk kana "produk anyar," tina 130 padamelan dina Maret 2021 janten langkung ti 270 postingan padamelan dina Juli 2021.

Ka Apple Store anyar ieu anu bakal muka panto na geuwat di Cina, urang kedah tambahkeun anu énggal anu bakal muka panto na di Wuhan Dina Séptémber, sakumaha anu urang terangkeun ka anjeun sababaraha dinten ka pengker.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.