Apple Store tiasa maksakeun apdet AirPods Pro anjeun anu ruksak

AirPods Pro

Geus tilu poé kuring nungguan carjer MagSafe eta diropéa kana versi firmware panganyarna na dirilis minggu panungtungan sarta teu aya deui jalan. Sareng kumargi abdi henteu tiasa maksakeun pembaruan, abdi henteu tiasa ngantosan sareng ngadoakeun éta kajantenan.

Jeung AirPods eta kajadian persis sarua. Anjeun kedah ngantunkeun aranjeunna caket iPhone sareng ngantosan mujijat kajantenan unggal waktos pembaruan dileupaskeun. Nya ayeuna tétéla yén ti minggu ieu tukang ngalereskeun otorisasi sareng Apple Store bakal tiasa maksakeun update AirPods Pro anu sumping ruksak. Naon lawon.

Numutkeun kana dokumén Apple internal, mimitian minggu ieu, jasa perbaikan otorisasi Apple sareng anu aya dina Apple Store bakal gaduh alat pikeun bisa "maksa" ningkatkeun ka versi panganyarna tina firmware ka AirPods Pro nu anjog ka repaired.

alat bakal ngidinan teknisi kalawan aksés ka Apple Service Toolkit 2 pikeun ngundeur firmware panganyarna dina AirPods Pro aranjeunna nampi pikeun repaired. Ku kituna, sakali diropéa, lamun masalah teu direngsekeun, aranjeunna bisa mutuskeun naon anu kudu dipigawé kalayan aranjeunna.

Dokumén anu bocor henteu ngajelaskeun naha alat ieu ogé tiasa dianggo pikeun modél AirPods anu sanés, sapertos AirPods 3 panganyarna. apel teu ngantep pamaké Anjeun tiasa "maksa" apdet ieu ngaliwatan iPhone anjeun numbu ka AirPods anjeun.

Masalah anu sami ieu lumangsung sareng asesoris perusahaan anu sanés, sapertos carjer nirkabel MagSafe atanapi batre éksternal ogé MagSafe. Justru dua alat ieu parantos diropéa minggu kamari. Hiji-hijina hal anu anjeun tiasa laksanakeun nyaéta pariksa versi firmware anu dipasang. Ninggalkeun ngecas iPhone anjeun, nganggo sambungan internét, sareng ngantosan aksésori otomatis ngapdet, tanpa tiasa ngagancangkeun prosésna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.