Apple Store di Charleston, Karolina Kidul, ditutup kusabab COVID-19

Apple Store

Apple parantos ngumumkeun panutupanana Apple Store di Charleston, Karolina Kidul, panutupanana disababkeun saatos ngadeteksi éta langkung ti 20 pagawé parantos kakeunaan COVID-19 sareng sababaraha ogé parantos diuji positip, sakumaha nyatakeun ku Bloomberg. Halaman wéb Apple di toko ieu nunjukkeun kumaha éta bakal tetep ditutup dugi Senén salajengna, 23 Agustus.

Toko ukuran Charleston biasana aya antara 70 sareng 80 pagawé, janten upami urang perhatoskeun saparapat tanaga padamelan ayeuna henteu tiasa dianggo kusabab kakeunaan sareng inféksi ka COVID, kahartos yén Apple parantos neraskeun nutup toko.

Nyewa staf tambihan kanggo ngeusian kakurangan staf, Éta henteu sigana mangrupikeun pilihan sabab kusabab virus corona, sesah milari tanaga anu badé damel di payuneun masarakat, sanés ngan ukur di Charleston, tapi di kota-kota sanés di Amérika Serikat. Varian Delta anyar anu gancang nyebarkeun coronavirus henteu aya bantosan.

Nyatana, kusabab varian ieu, Apple parantos mutuskeun batal rencana anjeun pikeun nawiskeun deui Dinten ieu dina sési Apple sacara pribadi tanggal 30 Agustus. Juni kamari, Apple mutuskeun pikeun lirén ngabutuhkeun pagawé sareng konsumén nganggo masker di toko. Dina akhir Juli, nalika varian Delta mimiti ngalegaan, Apple mutuskeun pikeun ngahijikeun deui panggunaan topeng wajib.

Upami varian Délta teras teras-terasan, Apple sigana bakal masang ukuran anu langkung ketat dina Apple Store, dina raraga ngawatesan kapasitas sareng nyegah toko-toko janten sumber panyebaran coronavirus.

Numutkeun laporan Bloomberg, toko ritel Amérika Serikat Apple. aranjeunna parantos ngirangan jam operasi, sabagean kusabab COVID tapi ogé kusabab heureutna pasar tenaga kerja, sanaos pikeun ayeuna, ampir sadaya Apple anu Apple parantos disebarkeun di Amérika Serikat tetep kabuka.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.