Apple Store resmi munggaran di India dibuka dina 2021

Taruhan Apple pikeun ngaragakeun garis bisnis, henteu ngan ukur nyumponan pisan gumantung kana iPhone ku nawiskeun jasa anyar, tapi ogé muka pasar anyar. India mangrupikeun tarohan pangpentingna anu dilakukeun ku perusahaan, pasar anu langkung ti 1.200 juta jiwa, sanaos mahal pisan.

Éta ngarugikeun anjeunna seueur kusabab pamaréntah nagara kalintang perlindunganna sareng perusahaan lokal sareng éta nungtut serangkaian kawajiban ti perusahaan asing anu hoyong netepkeun dirina di nagara éta. Salah sahijina nyaéta 30% produk kedah didamel di nagara éta, maksa Foxconn, sareng perusahaan sanésna, pikeun mindahkeun produksi ka nagara éta.

Apple ngarencanakeun muka toko munggaran di India dina 2020, tapi tungtungna perusahaan éta nyalira, ngalangkungan Tim Cook, parantos mastikeun yén kapaksa reureuh rencana na pikeun muka toko resmi munggaran di nagara éta.

Salami dasawarsa, Apple ngandelkeun ukur ka vendor pihak katilu, toko, sareng pasar pikeun ngajual produk na di India. Éta bakal mimiti robih taun ayeuna.

Dina rapat pemegang saham taunan perusahaan dinten Rebo, CEO Tim Cook ngawartoskeun investor éta Apple bakal muka toko online na di India, pasar smartphone kadua panglobana di dunya, sababaraha taun ayeuna, sareng anu bakal muka toko resmi kahijina dina 2021.

Dina Oktober taun kamari, Apple ngahontal perjanjian pikeun muka Toko Apple fisik kahijina di nagara éta di Pusat balanja Maker Maxity, tempatna di komplek Mumbai Bandra Kurla. Pembukaanana dijadwalkeun Séptémber taun ayeuna, tapi sakumaha Tim Cook nyalira parantos mastikeun, pangeusi nagara éta kedah ngantosan dugi ka 2021.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.