Anyar 'Tomb Raider: Anniversary' di Mac App Store

Makam Raider: ulang taun parantos diwanohkeun pisan ku pangembang 'Feral Interactive Ltd' ieu 6 de noviembre, sareng dibanderol euro 9,99. Makam Raider: Milangkala mangrupikeun pangalaman anu énggal yén duanana énggal sareng petualangan Tom Raider anu ngalaman bakal resep. Gimna lengkep dina basa Spanyol.

Dina Makam Raider ieu, Lara kedah pulih deui mitos Scion ti Atlantis, janten anjeunna kedah ngalaksanakeun perjalanan di panjuru dunya pikeun ngahontal tujuan anu parantos disumputkeun mangabad-abad. Milarian kana domain dewa sareng monster dina carita anu pikaresepeun anu teu aya anu sigana. Jelajah reruntuhan peradaban lami, sapertos Yunani klasik, Mesir kuno, sareng kota Atlantis anu leungit. Kami ngarékoméndasikeun anjeun maca sarat minimal tina kaulinan sateuacan mésér éta, anu urang nempatkeun saatos maca.

Makam Raider: ulang taun

Milarian titilar disumputkeun pikeun kéngingkeun baju kanggo maén sareng ngalengkepan cobaan waktos dina unggal tingkatan pikeun muka konci eusi tambihan. Nalungtik unggal juru bumi Lara, Croft Mansion, sareng ngatasi puzzles pikeun mendakan rahasia-na. Nyanghareupan sato anu pikasieuneun sareng musuh gaibTi srigala ka mutan sareng, tangtosna, T-Rex anu galak.

Émbaran penting:

  • Cocog sareng langkung ti 100 modél kontroll anu béda. Pikeun ningali daptar lengkepna didatangan Halaman dukungan Feral.
  • Syarat minimum: Prosesor: 1,8GHz Intel, RAM: 4,0GB, Kartu Grafis: 256MB, Spasi Bébas: 5,0GB.
  • Kartu grafis ieu TEU didukung: ATI X1xxx séri, séri Intel GMA.
  • Ayeuna, buruan henteu tiasa dijalankeun dina jilid anu diformat anu "huruf kapital, leutik.".

Detil:

  • kategori: Kaulinan
  • Dipasang: 06 / 11 / 2015
  • Versión: 1.2
  • ukuran: 2.90 GB
  • basa: Español, Jérman, Perancis, Inggris, Italia
  • Pamekar: Feral Interactive Ltd.
  • kasaluyuan: OS X 10.9.5 atanapi engké

ngalesotkeun Makam Raider: Milangkala langsung ti Mac App Store tina tautan di handap ieu. Kuring miharep anjeun resep gim, sabab di luhurna éta ngagaduhan harga anu saé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.