Total Perang: ROME REMASTERED patch 2.0.2 sayogi

Perang total

Serial Perang Total gim ngaluarkeun patch anyar pikeun Total War: ROME REMASTERED. Dina hal ieu nyaéta 2.0.2 sareng éta sayogi pikeun pangguna Mac ogé pikeun pangguna Linux. Kaulinan populér nampi vérsi énggal dimana fitur-fitur anyar anu menarik parantos dilaksanakeun. Dina hal ieu, dina awal Juni, vérsi anu nganggo patch 2.0.1 dileupaskeun pikeun kaulinan ieu sareng ayeuna aya versi anyar anu ayeuna tiasa diunduh sareng dipasang dina komputer.

Patch 2.0.2 mawa pamutahiran anu signifikan pikeun panganteur pangguna sareng parobihan intél-intél jieunan, lokasi sareng koréksi audio, ditambah paningkatan tambahan sanés.

Kadatangan vérsi gim anu diperbarui ieu diumumkeun sababaraha bulan ka pengker sareng ayeuna sadayana jalma anu ngantosan atanapi anu parantos parantos dilakukeun reservasi tiasa diluncurkeun pikeun pembaruan ieu. Éta mangrupikeun pembaruan sareng seueur paningkatan anu tiasa pikaresepeun pikeun para penggemar saga Perang Total.

Sakumaha dijelaskeun ti Feral, pembaruan munggaran ieu fokus kana stabilitas umum game sareng épék dispersi bawah tanah ogé parantos dilaksanakeun pikeun unit-unit dina pertempuran sacara real-time. Tambaksari anyar ieu nambihan cukup daptar ageung sareng perbaikan utama sareng urang tiasa maca sadayana langsung di Total blog Perang. Perang Total: ROME REMAStered ayeuna sayogi kanggo diunduh ku nyalira Halaman wéb Feral atanapi dina platform kaulinan Steam kalayan harga: 24.99 pon / 29.99 dolar / 29,99 euro.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)