Total Perang Saga: Bungkus ékspansi TROY sareng MITHOS ayeuna sayogi dina macOS

Total Perang Saga: TROY sareng bungkus ékspansi MITHOS

Édisi tina Total War Saga: TROY mangrupikeun anyar angsuran séri anu meunang penghargaan museur kana Perang Trojan anu legendaris, Pamaén bakal nincak sapatu pahlawan jaman baheula sareng milih sisi pikeun gelut di kota Troy.

Diideuan ku Iliad sareng dihirupkeun deui ngalangkungan séri gim strategi anu unggul, permainan nyandak kombinasi manajemén kakaisaran dumasar-giliran anu hébat sareng Pertempuran real-time spektakuler di jantung Perang Trojan.

Total Perang Saga: TROY sareng bungkus ékspansi MITHOS

Épansi anyar ieu anu parantos sayogi ti platform kaulinan STEAM pikeun pangguna Mac éta ngagaduhan harga anu bénten-bénten ti 37 euro dugi ka 51 tina vérsi Total Perang Saga: TROY sareng MITHOS bungkus ékspansi.

Dina jaman legendaris ieu, para pahlawan pendak di Bumi. Dina kalakuan anu ngareuwaskeun dunya, Paris anu gagah, pangeran Troy, kabeurangan sareng ratu geulis Sparta. Nalika aranjeunna balayar jauh, Raja Menelaus kutuk anjeunna. Anjeunna sumpah pikeun nyandak pamajikanana ka imah, naon biaya!
Berjuang pikeun nyalametkeun atanapi nalukkeun karajaan Troy salaku salah sahiji tina dalapan pahlawan ikon, mimitian ti prajurit terkenal Achilles dugi ka pelindung mulia Hector dugi ka Pangeran Paris anu berontak sareng Raja Menelaus anu dendam.

Pikeun anu resep kana saga gim Total War, ékspansi anyar ieu henteu tiasa diloloskeun sareng kumargi Kemis kamari, 2 Séptémber, éta parantos sayogi kanggo dipésér.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)