Tragedi Macbeth, pikeun nutup Festival Film BFI London ka-65

Tragedi Macbeth

Dina Mei taun ieu, Apple TV + dikonfirmasi parantos ngamankeun perdana drama anu bakal datang Drama Macbeth ku sutradara sareng panulis Joel Coen, dumasar kana sandiwara aslina anu ditulis ku William Shakespeare. Dina waktos éta, Apple negeskeun yén éta kantos ngamajukeun deui hubunganana sareng tim produksi A24 pikeun nyandak pilem henteu ngan ukur layar leutik via Apple TV +, tapi ogé pikeun sababaraha layar pilem.

Macbeth dramatiskeun pangaruh fisik sareng psikologis tina ambisi politik. Sigana karya ieu ku William Shakespeare mangrupikeun karya anu jelas-jelas ngagambarkeun hubungan sandiwara sareng raja na. Kusabab kitu tiasa disebatkeun yén éta mangrupikeun anu paling pribadi tina panulis sareng éta sababna matak ngareuwaskeun sareng diaku ku sakumna dunya. Kusabab kitu, éta ogé normal yén proyék ieu kalayan skala anu ageung ngagaduhan aktor anu paling luhur: Denzel Washington. Éta ogé saluyu sareng strategi Apple TV + anu ngagaduhan anu pangsaéna.

Kami masih teu ngagaduhan tanggal rilis di bioskop atanapi dina Apple TV + pikeun drama ieu ti panulis anu diaku. Nanging, upami anjeun cukup untung ngiringan anu kapilih pikeun ngiringan Festival Film BFI taun ayeuna, anjeun bakal tiasa ningali premiere deui. Drama na  bakal ngajantenkeun perdana Éropa na di gala LFF, Aula Festival Royal di Southbank Center. Di pengumuman resmi Festival Film dinten ayeuna, acara mastikeun yén sutradara sareng panulis skrip pilem, Coen nyalira, ogé bakal tampil dina perdana éta. Coen nyalira parantos nyatakeun:

Shakespeare milik dunya, tapi anjeunna asalna ti Inggris Raya. Saatos nginjeum warisan budaya na, sareng parantos untung pisan damel sareng sababaraha palaku anu paling caang, kuring ngahargaan mawa pilem ieu ka Festival Pilem London ka perdana Éropa na.
Festival anu ka 65 BFI  dina kolaborasi sareng American Express diayakeun dinten Rebo 6 Oktober dugi ka Minggu 17 Oktober 2021. Peluncuran program LFF bakal lumangsung dinten Salasa, 7 Séptémber 2021.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.