Cherry caket kana premiere sareng kami gaduh trailer anu énggal

buah Cherry

Kurangna sahandapeun dua minggu pikeun perdana Cherry dina Apple TV + sareng teguh Cupertino ngaluncurkeun trailer anyar pikeun séri dramatis ieu sababaraha dinten ka pengker anu bakal dibéntangan Tom Holland.

Cuplikan anyar anu dikaluarkeun ku firma éta nunjukkeun sakedik langkung detil plot pilem anyar ieu anu bakal éksklusif pikeun pangguna Apple TV + sareng ku éta "hype" kanggo pangguna anu hoyong ningali éta tuwuh sakedik deui. Cherry museurkeun kana karakter Holland anu ngagambarkeun peran tina saurang prajurit anu teu ngagaduhan diagnosa post traumatis setrés saha anu mutuskeun milih jalan anu poék dina kahirupan sareng anu logis henteu saé pisan.

Ieu iklan énggal pikeun pilem anu bakal resmi diluncurkeun dina jasa streaming pidéo Apple Jumaah payun, 12 Maret:

Pilem anu diideuan ku novel hit anu sami namina, 'Cherry', nampilkeun Tom Holland dina peran judul. Anjeunna sacara total diusir saatos balik ti perang Irak saatos kaluar tina paguron luhur. Ngan ukur cinta sajati na anu nahan anjeunna, Emily anu dibéntangan ku aktrisna, Ciara Bravo.

Masalahna nyababkeun narkoba sareng ieu sacara logis nyababkeun langkung seueur masalah ka tokoh utama. Cherry balik ka bumi salaku pahlawan perang tapi kanyataanana nyusul anjeunna sareng tungtungna murag kana dunya anu suram ti mana éta bakal hésé pisan kaluar kusabab tiap gerakan na dilakukeun, anjeunna langkung ka jurangna sorangan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.