Cuplikan mimiti dokumenter Beastie Boys Story

Budak lalaki beastie

Sareng urang teras-terasan nyarioskeun eusi anyar anu parantos sayogi atanapi badé sumping kana jasa streaming pidéo Apple. Waktos ieu éta dokumenter, Beastie Boys band dokumenter, grup anu didirikeun taun 1981 sareng anu nembé nerbitkeun buku anu nyarioskeun carita na.

Dokumenter ieu, diarahkeun ku Spike Jonze cekap dina buku ieu, dimana anjeunna nyaritakeun asal usulna grup, dugi ka épolusi na dugi ka waktos ayeuna dimana grup nembé ngariung deui ngarayakeun séri konser di Amérika Serikat sareng Inggris.

Ti payun 24 April, dokumenter Toko Beasty Boys bakal sayogi dina Apple TV +. Tapi saminggu sateuacanna, khususna dina 3 April, dokumenter ieu bakal sayogi di sababaraha bioskop IMAX di Amérika Serikat.

Dokuméntér didadarkeun salaku pangalaman dokumenter anu museur kana sajarah sareng warisan grup sareng dumasar kana buku Beastie Boys Store, diterbitkeun dina 2018 sareng pitur Michael Diamond sareng Adam Horovitz nyarioskeun tentang silaturahim anu panjang sareng naékna gamut.

Beastie Borys Carita parantos diarahkeun ku Spike Jonze, sutradara pilem kaulinan kalayan anu meunang Oscar pikeun skénario aslina anu pangsaéna, sanaos anjeunna parantos museurkeun kaseueuran karirna dina dokumenter.

Jonze damel di tukang sareng Diamong sareng Horovitz salaku éditor Majalah Karajaan Agung. Dina 1994 anjeunna ngarahkeun pondok Beastie Boys: Sabotage. Éta ogé éta diréktur iklan HomePod anu munggaran, pengumuman anu parantos kéngingkeun sajumlah besar penghargaan.

Sonos ngaluncurkeun a Édisi khusus Beasty Boys Play: 5 modéla édisi terbatas ngan sayogi di toko resmi Sonos di New York City. Modél ieu nunjukkeun urang desain khusus sareng ilustrasi dina warna beureum beureum sareng harga anu sami sareng modél anu biasana dijual ku perusahaan California.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.