Cuplikan kadua dokumenter Beastie Boys Story

Budak lalaki beastie

Ladénan pidéo streaming Apple nuju didamel utamina ku séri, sanaos henteu sacara éksklusif. Apple TV +, ogé nawiskeun kami duaan pilem sapertos film dokumenter sareng acara TV (sanés séri) sapertos kang Oprah. Dokumén salajengna anu sayogi nyaéta Beastie Budak Carita, dokumenter dumasar kana sajarah grup ieu.

Film dokumenter Beastie Budak Carita, parantos diarahkeun ku Spike Jonze, anu ngarahkeun iklan munggaran pikeun HomePod (ngumumkeun yén éta meunang kontes iklan anu béda) sareng pilem kaulinan (sareng anu mana meunang Oscar ti Akademi Hollywood) jeung Kang John Malkovich, salian ti parantos kolaborasi sareng band saacanna.

Ieu mangrupikeun trailer resmi kadua anu ditingalikeun ku Apple ngeunaan dokumenter ieu, upami urang tiasa nganggap éta salami durasi na, 38 detik. Cuplikan ieu mangrupikeun durasi 2 menit 44 detik sareng nunjukkeun sacara praktis dina eusi anu sami sareng trailer anu munggaran tapi langkung maju.

Dokumenter ieu bakal dileupaskeun di sababaraha bioskop IMAX dina 2 April, ngan di Amérika Serikat engké, di 24 bulan anu sami, ngahontal jasa streaming pidéo Apple.

Mike Diamond sareng Adam Horovitz nyarioskeun carita anu akrab sareng pribadi ngeunaan band sareng 40 taun silaturahim dina dokumenter langsung ieu anu diarahkeun ku sobat lami sareng kolaboratorna sareng tilas monitor kamar, Spike Jonze.

Film dokumenter ieu henteu ngan ukur pikaresepeun pikeun anu resep kana band, tapi ogé pikeun anu resep musik sacara umum, sabab aranjeunna nandaan sateuacan sareng saatos. Sejarah grup ieu parantos lami sareng parantos pinuh ku kasuksesan. Dokumenter ieu dijadwalkeun premiere di SXSW, festival éta dibatalkeun sababaraha dinten sateuacan ngamimitian sabab kaseueuran studio ageung, kalebet Apple, parantos nyatakeun yén aranjeunna moal sumping kusabab coronavirus.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.