Cuplikan munggaran pikeun musik "Come From Away"

Kadieu Tina Jauh

Tanggal 10 Séptémber, Apple bakal tayang perdana musikalna Kadieu Tina Jauh, Musik dumasar kana maén Broadway kalayan nami anu sami. Pikeun ngahirupkeun antosan, saluran Apple TV + YouTube parantos ngempelkeun trailer munggaran séri anyar ieu, janten anu kadua bakal diterbitkeun dina sababaraha dinten.

Diarahkeun ku Christopher Ashley, saha anjeunna ogé ngarahkeun produksi Broadway aslina, Kadieu Tina Jauh mangrupikeun rékaman lagu Tony Broadway-Broadway musikal anu sami, anu dirékam langsung di Gerald Schoenfeld Theatre di New York.

Musik museur kana carita Leres ti nalika 38 hiber didasarkeun di Gander, Newfoundland, nyésakeun 7.000 panumpang di kota alit Kanada saatos hiber ka Amérika Serikat ditunda sakedap di 2001.

Come From Away nyarioskeun carita ngeunaan 7.000 jalma anu kajebak di kota alit Gander, Newfoundland, saatos ditunda sadayana penerbangan ka Amérika Serikat dina 11 Séptémber 2001. Nalika warga Newfoundland marahmay nampi 'pendatang' ti jauh ”di komunitasna, panumpang sareng warga satempat sami-sami ngolah naon anu kajantenan nalika aranjeunna mendakan cinta, seuri sareng pangharepan énggal dina hubungan anu teu dipikaresep sareng awét anu ditempa.

Apple nyarios awal taun ayeuna yén pagelaran langsung Come From Away kacatet dina Méi kalayan pemirsa salamet 11/XNUMX sareng padamel anu aya dina kagiatan nyalametkeun.

Séptémber mangrupikeun sasih anu pinuh ku perdana. Sareng deuih Kadieu Tina Jauh, perdana usum kadua tina The Isuk Tembongkeun, Yayasan, Masalah sareng Jon Stewart sareng dokumenter 9/11 Dina Ruangan Perang Présidén.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.