Transcend StoreJet 200 tingalian: portabilitas sareng kagancangan pikeun Mac anjeun

Asupan disk SSD dina laptop Apple mangrupikeun kabisat kualitatif anu signifikan, sanés ngan ukur tiasa ngirangan ketebalan sareng beurat na, tapi ogé pikeun kagancangan pakakasna, hatur nuhun langkung luhur kusabab tingkat transfer anu luhur tina jinis panyimpenan ieu.

Peso ogé ngagambarkeun paningkatan harga anu lumayan, maksa pangguna pikeun ngémutan sabaraha rohangan panyimpenan anu aranjeunna peryogikeun sabab éta dibayar kalayan harga emas. Alternatif anu seueur di urang giliran nyaéta disk éksternal, sareng dinten ieu kami nganalisis pilihan anu menarik tina Transcend, disk StoreJet 200 anu nawiskeun portabilitas maksimal kalayan kecepatan luhur sareng 2TB kapasitas panyimpenan.

Desain sareng Spésifikasi

Saeutik tiasa nyarios desain anu saderhana tapi elegan sapertos Transcend's StoreJet 200. Éta henteu tiasa langkung cocog pikeun ngiringan MacBook atanapi MacBook Pro kami, kalayan struktur aluminium sareng kandelna minimal. Ngan ukur LED anu hurung nalika éta jalan sareng konektor USB-C dina salah sahiji gigirna megatkeun blok logam leutik ieu langkung alit sareng ipis tibatan ampir smartphone naon waé di pasar, sareng langkung énggal ngan ukur 133 gram. Dasar disk portabel didamel tina plastik hideung supados henteu ngaruksak permukaan tempat anjeun nempatkeun.

Kauntungan sanés tina disk ieu nyaéta aranjeunna henteu peryogi catu daya tambahan pikeun komputer anu anjeun sambungkeun. Anjeun moal kedah ngecas nganggo adaptor listrik. kantun disk portabel anjeun sareng kabel USB-C alit anu dilebetkeun. Detil pabrikna nyaéta ngagabungkeun kabel USB-C kana kabel USB-C sareng USB-A sanés ka USB-C janten anjeun tiasa nyambung kana komputer naon waé di pasar tanpa kedah mésér kabel tambahan. Éta kabel anu saluyu sareng spésifikasi USB-C 3.1 Gen 1, janten aranjeunna nawiskeun kagancangan dugi ka 5Gbps.

Hayu urang teu katipu ku ukuran StoreJet 200 leutik ieu kusabab éta ngagaduhan kapasitas 2TB. Di jerona aya disk 2,5 ″ kalayan format HFS + sareng kagancangan mindahkeun data, numutkeun ka pabrikanna, 135MB / s boh maca sareng nyerat. Dina tés anu parantos kami laksanakeun, sareng ngémutan yén jenis pangukuran ieu dipangaruhan pisan ku alat-alat anu anjeun anggo sareng aplikasi anu dipilih pikeun ngalaksanakeunana, laju anu kami peroleh lumayan sakitar perkawis anu ditetepkeun ku pabrik.

Ngalangkungan Software Elite

Disk portabel ieu dibarengan ku a parangkat lunak gratis dimana anjeun tiasa ngadamel salinan cadangan file anjeun, mulangkeun salinan éta, nyingkronkeun folder sareng nyalin kontén tina layanan panyimpenan awan sapertos Dropbox atanapi Google Drive.

Upami anjeun hoyong nganggo disk port ieu pikeun nyadangkeun atanapi nyingkronkeun file, anjeun moal ngagaduhan alternatif anu langkung saé atanapi gancang tibatan nganggo éster parangkat lunak anu ngiringan. Antarmuka na cukup saderhana sareng dina sababaraha léngkah anjeun bakal tiasa ngalaksanakeun tugas ieu tanpa kedah nganggo parangkat lunak pihak katilu.

Pendapat editor

Drive Transcend StoreJet 200 ieu mangrupikeun alternatif anu saé pikeun ngalegaan ruang penyimpanan laptop anjeun. Kalayan ukuran anu alit pisan sareng énténg pisan anjeun tiasa nyandak éta dimana waé dina saku ransel atanapi koper di gigir laptop anjeun. Sanaos ukuran ieu, kami henteu nyerah kapasitas, kusabab panyimpenan 2TB na bakal cekap pikeun anjeun pikeun nyimpen padamelan anjeun, kalayan gancang mindahkeun gancang ngemutan yén urang nyanghareupan disk 2,5 conventional konvensional. Éta mangrupikeun pilihan anu saé pikeun anu damel seueur dina laptopna tapi peryogi langkung seueur panyimpenan pikeun nanganan file ageung, anu peryogi ogé kecepatan transfer anu luhur. Harga na € 130 dina Amazon (link), anu ketat pisan upami urang tumut kana desain, performa sareng kapasitas na.

Transcend StoreJet 200
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
130
  • 80%

  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Bérés
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Naros

  • Desain premium sareng bahan
  • Ukuran leutik sareng lampu
  • USB-C 3.1 Gen 1 kalayan laju 135MB / s
  • Ngawengku dua kabel USB-C sareng USB-C kana USB-A

Kontra

  • Abdi sono kantong bawa

Galería


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.