Trik pikeun nanganan seueur file dina HandBrake

 

Artos dina Mac App Store urang tiasa mendakan ratusan konvérter pidéo, sareng di luarna ogé, tapi sacara pribadi kuring henteu kantos mendakan hiji anu kuring raoseun sakumaha raoseun sareng HandBrake. Memang leres éta henteu cocog pikeun sadaya pemirsa, tapi sakali anjeun nguasai éta, éta pantes terang rahasia na kusabab éta gancang pisan, épéktip sareng di luhur sadayana gratis.

File seueur

Ngatur file dina HandBrake henteu rumit utamina upami urang ngamangpaatkeun prétét, Tapi anu seueur pangguna henteu terang nyaéta kumaha ngatur jumlah file anu réa, sapertos séri, contona. Anggap yén urang ngagaduhan éta dina AVI sareng kami badé ngarobih kana MP4, tapi anu tiasa kami pikir nyaéta buka file ku file anu nambihkeun kana antrian HandBrake pikeun ngantep Mac damel maksimal wengi dina énkoding. Éta sah, tapi aya cara anu langkung saé, éta ngan ukur rada disumputkeun.

Léngkah-léngkah pikeun nuturkeun pikeun ngatur a jumlah badag file di HandBrake ieu:

  1. Pencét tombol "Sumber" tapi tibatan milih file, pilih folder anu ngandung file-filena. Disarankeun mupus sadayana anu sanés.
  2. Edit parameter pidéo anu anjeun badé terapkeun dina sadaya file. Saluyukeun audio kalayan saé (utamina upami pidéo anjeun ngandung sababaraha basa pikeun ninggali anu anjeun pikahoyong), tarjamahan, aspék ...
  3. Koncina: dina bilah menu klik File> "Tambihkeun sadayana judul kana ngantri". Ieu bakal ngantri sadaya file tanpa ngirimkeun hiji-hiji.
  4. Pencét "Start" pikeun ngamimitian prosés.

Abdi parantos nyobian seueur konvérter, tapi henteu gancang sakumaha HandBrake hatur nuhun kana optimalisasi anu saé pisan. Sahenteuna dina Mac mini i7 mah konvérsi bakal langkung gancang tibatan kacepetan.

Tautan - erem leungen

Inpormasi lengkep - Rem tangan ngahontal vérsi 0.9.4


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alesito cenahna

    data anu saé pisan! éta asalna tina pilem! hatur nuhun !!!!

  2.   Jimmy iMac cenahna

    Kuring parantos nyobian tapi ngarobih nami judulna, sigana kuring émut yén mimiti nempatkeun -1, -2, nalika éta kedah ngantepkeun nami anu sami, nalika éta ngalakukeun hiji-hiji teu aya masalah kumargi upami éta daun anjeun nami anu sami.

  3.   diava cenahna

    anjeun lulus, hatur nuhun pisan. sadayana anu tetep nyaéta pikeun program ieu nyaluyukeun kotak surat pikeun layar lega.