Ahir dukungan Windows 7, buku Becoming Steve Jobs, penampilan Fantastical 2 sareng seueur deui dina ... Pangsaéna dina minggu dina SoydeMac

soydemac1v2

Saminggu deui urang sareng anjeun deui nganggo pos khusus ieu dimana kami nyobian ngumpulkeun sadaya berita anu paling luar biasa dina saminggu, dimimitian ku tungtung dukungan Windows 7 di BootCamp yén Apple parantos ngalaksanakeun dina garis notebook anu diperbarui duanana dina MacBook Air pangénggalna sapertos dina MacBook Pro Retina, kaputusan anu rada drastis dina pendapat abdi sabab Microsoft masih bakal ngadukung Windows 7 salami lami sareng seueur pangguna masih resep sistem ieu tibatan vérsi anu langkung engké, boh vérsi 8 sareng 8.1.

Urang teraskeun bagianna ku tampilan buku anu pastina bakal janten laris diantara anu paling satia pengikut apel, maksud abdi biografi alternatif pikeun resmi anu nembé diterbitkeun anyar-anyar ieu 'Janten Steve Jobs' kalayan wawancara sareng jalma anu pang caketna sareng Steve dina taun-taun na di Apple sapertos Jony Ive atanapi CEO perusahaan ayeuna, Tim Cook.

Di sisi anu sanésna, salah sahiji berita anu paling luar biasa nyaéta pamasukan Fantastical 2, aplikasi kalénder énggal ti Flexibits anu diantosan ku seueur pangguna Mac ti saprak éta vérsi ieu bakal muncul pikeun alat ios sareng yén éta bakal ngatur kalénder kami ku cara anu langkung épisién.

Éta ogé pantes disebatkeun salah sahiji warta éta diangkat langkung buzz diantara pamaké sareng éta henteu sanés nyaéta anu kedahna ditingali tina a keyboard nirkabel backlit pikeun Mac di Apple Store di Républik Céko, hanjakalna tungtungna ditolak tapi bakal kasuksésan pikeun Apple ngaluncurkeun keyboard sareng fitur ieu.

Tungtungna sareng pikeun mecat éta tulisan, ogé sorotkeun pembaruan aplikasi munggaran anu dirojong Téknologi Force Touch dina trackpad MacBook anyar, aplikasi ieu henteu sanés nyaéta Inklet, aplikasi gambar éta gumantung kana tekanan anu urang laksanakeun, garis anu langkung ipis atanapi langkung kandel bakal dicirian.

Sajauh ieu tinjauan gancang saminggu dina SoydeMac, kuring ngan ukur ngarepkeun dinten Minggu anu bahagia sareng urang teras-terasan 'ningali' dina blog. Salam kanggo sadayana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.