Tungtungna mémori SSD tina Mac Studio teu bisa dimekarkeun

Mac Studio iFixit

Teu lila ti harita, urang nginpokeun ka anjeun ngeunaan warta hadé anu geus kaungkab. Saatos pangguna mimiti nampi Mac Studio, dibere dina 8 Maret, sababaraha petualang mutuskeun pikeun ngabongkar sareng ningali ka jero. Aranjeunna sadar yén éta pisan kamungkinan yén mémori SSD bisa diperpanjang ku pamaké sorangan. Sanajan kitu warta éta ukur harepan, sabab Eta geus dikonfirmasi yén ieu teu kasus nu bener. 

Sagalana timbul sabab nalika komputer disassembled, jalma anu ngalaksanakeun éta sadar yén aya slot cadangan dina dewan dina modul panyimpenan internal. Sajaba ti éta, éta bisa dihapus. Ieu nunjukkeun yén kamungkinan mémori SSD tiasa dilegakeun bahkan ku pangguna nyalira tanpa kedah nyandak komputer ka layanan téknis Apple. Utamana mertimbangkeun yén Apple ngaluncurkeun Toolkit sorangan. 

Tapi éta leungit yén disassembly ieu dipigawé ku leungeun ahli. The budak jeung katresna tina iFixit Aranjeunna geus kapanggih konci na warta teu pisan alus. Ieu kudu ngomong yén modul memori teu bisa dimekarkeun. Jadi kabagjaan urang dina sumur.

Dina teardown video na, iFixit bisa miceun modul gudang kalawan relatif betah (a Torx screw tunggal jeung sababaraha pita saluran éta sadayana anu nangtung di jalan), tapi lumpat kana sababaraha roadblocks nyoba swap kaluar. Kahiji, aranjeunna diusahakeun nempatkeun eta dina bebas slot dina Mac Studio béda, tapi narima DFU balikkeun kasalahan. Aranjeunna diusahakeun sababaraha kali pikeun nambahkeun gudang ka mesin aya, tapi narima pesen kasalahan unggal waktu.

Naon ogé geus dikonfirmasi éta slot tambahan dipaké dina konfigurasi Mac Studio luhur 4TB atawa saluhureuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.