Twitter anu tiasa dibéréskeun tina aplikasi TweetDeck

Panganteur anyar TweetDeck

Mimiti taun ieu, Twitter negeskeun yén aranjeunna nuju damel parobihan lengkep aplikasi TweetDeck, aplikasi anu diklaim perusahaan éta henteu nampi "seueur cinta," anu masuk akal nunjukkeun yén perusahaan nunjukkeun yén éta parantos hilap. nya.

Perusahaan Jack Dorsey sacara resmi nampilkeun versi anyar ieu, versi anyar anu ayeuna nuju diuji di Amérika Serikat, Kanada sareng Australia sareng anu nawiskeun kami antar muka anu sami sareng versi wéb anu ayeuna ditawarkeun ku Twitter pikeun kami tapi numutkeun perusahaan, kalayan ningkat fungsionalitas.

Mimiti taun ieu, Manajer Produk Twitter Kayvon Beykpour nyatakeun yén:

Sareng urang teu acan masihan cinta ka TweetDeck anyar-anyar ieu. Éta badé robih; Kami parantos ngerjakeun anu cukup ageung tina ulasan awal ti TweetDeck, sareng éta mangrupikeun hal anu kami pikagumbiraeun pikeun dibagikeun ka publik dina sababaraha taun ayeuna. Sareng éta ngan ukur salah sahiji conto jasa anu dipiboga sareng dioperasikeun ku Twitter anu bakal urang teraskeun pikeun nanem modal.

Tata perenah anyar TweetDeck nampilkeun tata ruang dumasar kolom sareng ngahijikeun seueur fitur anu parantos sayogi dina wéb Twitter sareng desktop asli sareng aplikasi seluler, kalebet tab Jelajah sareng téma tren ayeuna sapanjang pilihan anyar anu disebut Decks (anu kedah ditarjamahkeun salaku papan) .

Pangguna anu boga kasempetan pikeun nyobaan ngarobih anyar ieu bakal ditingalikeun tombol anu bakal ngamungkinkeun aranjeunna ngaktipkeun desain anyar, sanaos mimitina, numutkeun perusahaan, éta bakal janten sakedik pangguna anu alit.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.