Kotak mogok deui di AirTag ku ningkatkeun pelacak na

kotak Pro

Éta diréktur perusahaan kotak Aranjeunna ngirining sora ti saprak munculna pelacak AirTag Apple, éta henteu énggal. Perusahaan ieu parantos ngendalikeun pasar dunya pikeun keyrings tracker, sareng parantos ningali kumaha Apple parantos asup kana bisnis ieu pisan sareng AirTag na.

Janten boh batréna dilebetkeun, atanapi Kotak bakal ningali kumaha éta kaleungitan pangsa pasar tina pelacak saku. Bagian penting pikeun pangguna tracker ogé pangguna iPhone, sareng ieu ampir pasti parantos ngagaleuh hiji atanapi langkung AirtagsPikeun ngarugikeun Kotak anu kawéntar, anu nembé nampi sababaraha fitur anyar pikeun nyegah "bocor" pelanggan sapertos mungkin. Hayu urang tingali aranjeunna.

Genténg, mérek terkenal panacak artikel dumasar kana Bluetooth Anu bersaing sareng Apple's AirTags, nembé ngenalkeun jalur anyar anu diperbarui ku alat-alat na ku seueur fitur-fitur anyar anu mempermudah pangguna pikeun milarian barang-barang na anu leungit.

Tile Pro, Mate, Slim sareng Sticker

El kotak Pro, raja pelacak Genténg kalayan kisaran Bluetooth 120 méter, parantos diénggalan ku tampilan konci anyar. Perusahaan nyatakeun yén Pro dirancang pikeun ngalampirkeun konci diluar kotak, sareng tiasa gampang napel dompet sareng dompét.

Anu ngalacak mate, etiket y ramping Aranjeunna parantos diénggalan sareng ayeuna ngagaduhan kisaran Bluetooth 75 méter, cincin clamping anu langkung mantap sareng ningkat résistansi cai IP67. Mate ogé nampi desain ngarobih sareng ayeuna gaduh umur batre tilu taun.

Aplikasi Kotak

Tile gaduh aplikasi pelacak nyalira.

Tile ogé ngamutahirkeun jaringan na "Lost and Found" kalayan dukungan pikeun Konci QR pikeun dilebetkeun kana bagian tukang unggal tracker. Upami barang anu leungit dipendak ku tracker Tile, jalma anu mendakanana tiasa nyeken kode QR kanggo kéngingkeun detil kontak anu bogana. Sadaya pelacak Genténg anu diénggalan kalebet kode QR sapertos kitu.

Anyar Tile Pro, Mate, Slim sareng Sticker ti Tile dibanderol ti 29,99 €  sareng tiasa dipésér dina situs web ti Genténg atanapi di toko éléktronik sapertos Amazon.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.