UGREEN HiTune X6: headphone anu ngabatalkeun bising ngan ukur € 40,49

ugreen Hitune x6

Nalika balanja kanggo headphone nirkabel, jumlah pilihan ayeuna aya di pasar éta luhur pisan, salami pilihan urang henteu ngagaleuh salah sahiji modél AirPods anu béda-béda anu Apple sayogi pikeun urang.

Upami saku anjeun henteu ngijinkeun atanapi anjeun bosen kaleungitan AirPods anjeun, tina iPhone News kami nawiskeun anjeun pilihan anu pikaresepeun. Abdi ngawangkong ngeunaan UGREEN HiTune X6, noise canceling headphone Naon bisa urang manggihan dina Amazon pikeun € 40,49 lamun urang ngamangpaatkeun tawaran nu urang némbongkeun Anjeun dina artikel ieu ti 17 nepi ka 23 Januari bulan ieu, kumargi harga biasana 59,90 euro.

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur inpormasi ngeunaan produsén ieu, kuring ngajak anjeun neraskeun maca.

Saha UGREEN?

Ugreen mangrupakeun salah sahiji pabrik asesoris pangkolotna di pasar, Produsén nu nawarkeun kami angka nu gede ngarupakeun kabel, chargers, HUBs, iPhone mounts, adapters tina sagala jinis sambungan... produk nu eta sells di leuwih ti 100 nagara jeung leuwih ti 40 juta konsumén di sakuliah dunya .

Sakedap ayeuna, ogé tohan dina headphone nirkabel, pasar dina pertumbuhan kontinyu sarta unggal waktos eta incorporates pesaing anyar.

Kalayan HiTune X6 énggal, produsén ieu langkung ngalegaan jangkauan headphone nirkabel anu ditawarkeunana dugi ka ayeuna. Tapi, kalawan novelty penting, saprak ieu modél mimiti produsén ieu éta ngawengku sistem pembatalan noise aktip.

Hatur nuhun kana sistem pembatalan bising ieu, urang tiasa ngasingkeun diri tina lingkungan urang sagemblengna tanpa Ceuli urang keur kapangaruhan ku keur kapaksa ngahurungkeun up volume pikeun ngahontal isolasi urang neangan.

Naon anu ditawarkeun UGREEN HiTune X6 ka kami

ugreen Hitune x6

Pembatalan noise aktif

UGREEN HiTune X6 mangrupikeun headphone kalayan pembatalan bising aktip, sapertos Apple AirPods Pro.

Hatur nuhun kana pembatalan bising aktip, HiTune X6 sanggup batal kaluar sagala noise luar nu bakal ngidinan urang pikeun sakabéhna ngasingkeun diri tina lingkungan urang Ngahindarkeun kudu ngahurungkeun up polumeu, anu ngamungkinkeun urang pikeun ngarasakeun musik favorit urang di lingkungan mana wae.

Headphone UGREEN anyar ieu kalebet supir dinamis 10 milimeter sareng diafragma DLC anu ngamungkinkeun sora anu langkung realistis. Ngahindarkeun distorsi sinyal boh dina frékuénsi luhur jeung handap.

6 mikropon pikeun paguneman anu langkung jelas

Headphone anu ngabatalkeun bising nyandak sora luar pikeun ngabatalkeunana supados anjeun tiasa cabut tina liang ceuli urang. UGREEN HiTune X6 ngawengku 6 mikropon total, 3 mikropon pikeun unggal earphone.

Mikropon ieu ngurus misahkeun sora ti sabudeureun urang sacara real waktos nimba sora manusa jelas ku suppressing 90% noise ambient pikeun nawarkeun kami kualitas panggero kacida luhurna dibandingkeun headphone nirkabel lianna tanpa téhnologi pembatalan noise ieu.

ugreen Hitune x6

Latency handap

Headphone nirkabel henteu pernah dicirian salaku pilihan anu saé pikeun ngaraosan pilem atanapi pidéo, alatan latency. UGREEN HiTune X6 kalebet mode kaulinan anu nawiskeun latency 50 mdet.

Hatur nuhun kana latency low ieu, urang moal aya bewara nanaon reureuh dina audio bari urang ngarasakeun kaulinan favorit urang atawa pilem tina alat urang, boh iPhone, iPad, Mac, iPod touch...

Bluetooth 5.1

Pikeun ngatur transfer audio, UGREEN nganggo Vérsi 5.1 Bluetooth, anu ngamungkinkeun pikeun nawiskeun sambungan nirkabel anu langkung stabil, gancang sareng cocog sareng alat ios sareng Android.

Sajaba ti éta, ngawengku rojongan pikeun ACC na SBC pikeun nganteurkeun bass jero anu lengkep sareng umumna sora kualitas luhur. Panungtungan tapi teu saeutik, éta kudu inget yén versi bluetooth ieu meakeun kakuatan malah kirang ti versi saméméhna.

gampang papasangan

Sakali kami nyambungkeun UGREEN HiTune X6 ka iPhone, iPad atanapi Mac kami, unggal waktos urang muka wadah ngecas, aranjeunna otomatis bakal nyambung ka alat dipasangkeun panungtungan.

ugreen Hitune x6

26 jam playback sareng wadah ngecas

Headphone ti produsén ieu gaduh a otonomi 6 jam playback tanpa ngagunakeun pembatalan noise. Upami urang ngaktifkeunana, numutkeun produsén, otonomi dikirangan ngan ukur 30 menit, kalayan total otonomi 5,5 jam.

Ngagabungkeun a sistem ngecas gancang anu ngamungkinkeun urang pikeun nambahkeun hiji jam pamakéan HiTune X6 kalawan ngan 10 menit ngecas. Lamun urang teu puguh, ngan dina 1 jam satengah, urang bisa boga muatan pinuh. Kasus ngecas butuh dua jam pikeun ngeusi pinuh.

UGREEN HiTine X6 teu kaasup rojongan pikeun ngecas nirkabel, ku kituna urang bakal kapaksa make kabel USB-C kaasup dina kotak pikeun ngalakukeunana.

Kadali keuna

Ngaliwatan beungeut touch nu incorporate HiTune X6, urang bisa ngaktipkeun jeung nganonaktipkeun noise cancellation, ngareureuhkeun jeung muter musik, ngagantung up jeung nyokot telepon, indit ka lagu saterusna atawa saméméhna tur ngaktipkeun asisten sora.

Tahan cai ugreen Hitune x6

Lamun Anjeun keur pilari headphone pikeun latihan olahraga, solusi ditawarkeun ku UGREEN sampurna valid saprak ngawengku sertifikasi IPX5

Naon anu aya dina kotak

ugreen Hitune x6

Kotak UGREEN HiTune X6 kalebet tilu ukuran earplugs pikeun nyocogkeun ceuli sadaya pamaké, colokan dijieunna tina silicone nu nawarkeun cekelan aman tur bakal nyegah eta tina ragrag kaluar dina sagala gerakan dadakan.

Marengan earphone, wadah ngecas sareng tilu ukuran tampon, éta ogé ngawengku kabel USB-C 50-centimeter dina kotak pikeun ngamuat aranjeunna sareng manual pangguna klasik dimana kami nunjukkeun kumaha masangkeunana ka alat kami.

Ngarasakeun tawaran

El harga biasa UGREEN HiTune X6 nyaeta 59,99 euro. Tapi, urang ngamangpaatkeun kupon diskon kaasup jeung Kupon GbrH9JB sateuacan Anjeun mayar, tungtung noise canceling headphone ieu éta 40,49 €.

Pikeun ngamangpaatkeun tawaran, anjeun kedah nganggo kupon (aya dina halaman produk) sareng kode anu kami parantos nunjukkeun dina paragraf sateuacana.

promosi ieu ngan sayogi ti 17 dugi ka 23 Januari. Anjeun tiasa ngamangpaatkeun panawaran ieu sareng kéngingkeun headphone anu ngabatalkeun bising kalayan harga anu lumayan ngalangkungan link salajengna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)