Ultimatum ti developer ka Apple ku iCloud

ICLOUD ICON

Pamekar aplikasi pikeun OSX sareng IOS aranjeunna satuju yén iCloud kudu ditulis deui ti mimiti atawa diganti lengkep. Nyatana, éta tiasa janten kuciwa panggedena Apple dugi ka ayeuna. Pasihan waktos Apple pikeun menerkeun masalahna dugi ka Juni.

Sakumaha urang terang, iCloud mangrupikeun salah sahiji produk anu dipiboga ku Apple ayeuna sareng anu aranjeunna paling tanggung jawab. Koméntar anu ngahasilkeun publisitas goréng pikeun cacat sareng henteu netepkeun janjina ka pengembang sumebar di antara pangguna. Apple kedah lengkep ngawangun atanapi ngagantikeunana ku anu sanés atanapi éta bakal janten produk kalayan kirang kapercayaan ti anjeun parantos gaduh.

Sadaya ieu dilakukeun saatos perusahaan Cupertino ngalaksanakeun kampanye pamasaran iCloud anu ageung, ngahasilkeun paménta anu hébat ti pangguna anu parantos ucul kana panggunaan layanan sinkronisasi kontén dina awan sareng tanpa Apple salajengna nyayogikeun sét anu tiasa dipercaya API (Antarmuka Programming Aplikasi) sahingga pamekar OSX sareng IOS tiasa ngembangkeun aplikasi na.

El iCloud anu dianggo pikeun aplikasi sareng jasa sapertos iMessage, Mail, iCloud backup, iTunes, Photo Stream sareng anu sanésna, dumasarkeun kana set téknologi anu lengkep pisan tibatan API disayogikeun ka pangembang anu nyababkeun masalah. Abdi damel Éta mangrupikeun hiji-hijina anu ayeuna nganggo API para pangembang, tapi ngan ukur dina sinkronisasi dokumén, sanés dina API anu disebat "Core Data" anu mangrupikeun anu nyababkeun seueur masalah.

Kami arepkeun yén Apple bakal nimbangkeun seueur pisan keluhan ti pengembang sareng ngalengkepan éta sareng API anu ngajantenkeun padamelan anu dilakukeun tiasa dilakukeun kalayan percaya diri yén éta bakal tiasa dianggo leres.

Inpormasi lengkep - Ngarobih iCloud janten lokal salaku tujuan standar di TextEdit

Sumber - ZDNET


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.