Broken Age, dijual pikeun waktos terbatas di Mac App Store

pegat Jaman

pegat Jaman biasana dibanderol di 24,99 € sareng kanggo waktos anu terbatas tiasa janten milik anjeun ngan ukur pikeun 9,99 €. Broken Age, petualangan grafis munggaran Tim Schafer dina 16 taun, nyiptakeun sajarah ku muncul tina kampanye Kickstarter anu ngarecah catetan. Tungtungna hadir sareng berharga 2-D grafik anu dicét tangan, soundtrack orkestra sareng pamaén vokal méwah diantarana nyaéta Nabi Elias Kai y Jack Hideung.

Broken Age mangrupikeun carita inisiatif anu teu aya waktos anu ngandung tangkal anu nyebarkeun sareng ngadu ngomong. Vella Tartine sareng Shay Volta mangrupikeun dua nonoman anu pendak di panasaran kaayaan sarupa dina dunya anu lengkep. Pamaén tiasa ngalih sacara bébas tina hiji carita ka carita anu sanés, ngabantosan aranjeunna pikeun ngatur kahirupan sareng ngungkulan éta petualangan teu kaduga éta gancang aranjeunna bakal hirup.

Fitur konci:

  • Mindahkeun beurit.
  • Pencét.
  • Soundtrack asli dikarang ku Peter McConnell, dirékam ku Orchestra
  • Melbourne Symphony.
  • Pamaén vokal méwah, kalayan ilubiung tina Elijah Wood, Jack Hideung, Jennifer Hale, Masasa Moyo, Wil Wheaton sareng Pendleton Ward.
  • Tangkal dialog!
  • Sababaraha banyolan. Kacuali anjeun henteu geli, bisi éta kami moal bisa nyebut éta lulucon.
  • Seueur PUZZLES kerén.
  • Teka-teki anu sesah pisan sesah anu anjeun moal tiasa atos saha solusi na anu tungtungna anjeun pilari dina Internét, sanaos anjeun moal bébéja ka saha waé.
  • Sadaya harepan sareng impian anjeun.

Naon Anyar dina Versi 2.4.0:

  • Kalayan tarjamahan Rusia

Detil:

  • kategori: Kaulinan
  • diropéa: 31 / 07 / 2015
  • Versión: 2.4.0
  • ukuran: 2.15 GB
  • basa: Inggris
  • Pamekar: Ganda Rupa
  • kasaluyuan: OS X 10.6.6 atanapi engké

Undeur:

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.