Unduh wallpaper gratis tina MacBook Pro 2018 anyar

Upami aya hal anu ciri peluncuran OS anyar atanapi alat Apple anyar, éta wallpaper atanapi wallpaper. Dina hal ieu urang gaduh anyar Mac inci Naros 13 inci sareng 15 inci janten urang gaduh wallpaper énggal sareng éta henteu saeutik, dina hal ieu 6 modél énggal.

Ieu wallpaper anu saé pisan pikeun jinis-jinis anu béda pikeun tim énggal. Ogé, sapertos biasa di Abdi ti Mac, anu urang cobian nyaéta dana ieu ngagaduhan resolusi anu pangluhurna supados sadaya pangguna tina modél Mac anu béda tiasa ngaraosan aranjeunna sanaos gaduh iMac 5k.

Sadaya wallpaper pikeun Mac anjeun dina kualitas 5k

Pangalusna sadaya, aranjeunna leres-leres kasang tukangna sareng seueur pangguna anu parantos mikaresep kana Macs na. Jelas henteu kedah gaduh Mac pikeun tiasa nganggo dana ieu layar, sahingga saha waé pangguna anu hoyong tiasa mikaresep kana layarna. Éta ngeunaan dana énggal yén sésa Mac henteu sayogi sareng Apple pasti bakal nambihan dina peluncuran macOS Mojave Séptémber payun, dina pementasan OS Apple.

Janten urang ngantepkeun anjeun nganggo 6 wallpaper énggal dina resolusi 5k anu urang bagikeun Mark Kliewer dina Mediafire. Pikeun ngaunduh wallpaper anyar ieu anjeun tiasa nganggo tautan ieu atanapi ieu pikeun aksés aranjeunna langsung ti Dropbox.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)