Upami Spotlight ngamuat aplikasi laun dina OS X El Capitan cobian ieu

spotligth-3

Salah sahiji keluhan sababaraha pangguna anu biasa nganggo Spotlight dina Mac nyaéta ku datangna OS X El Capitan tiasa laun saeutik atanapi sahenteuna sigana kadang-kadang. Dinten ieu kami bakal ningali kamungkinan pilihan anu leres-leres saderhana pisan pikeun dilaksanakeun anu tiasa ngabantosan urang sorotan tiasa dianggo sakedik langkung gancang dina waktos muka aplikasi. Éta sanés trik dina dirina nyalira tapi sababaraha pangguna parantos ngalaksanakeun léngkah anu saderhana ieu sareng sigana loading aplikasi tiasa dianggo sakedik langkung gancang, janten hayu urang tingali léngkah-léngkahna. Perhatoskeun yén kami henteu percanten yén éta mangrupikeun kakuatan pikeun alat anu saé pikeun alat anu saé ieu, tapi pikeun tés upami anjeun biasa ngagunakeun éta sareng anjeun perhatoskeun langkung laun nalika muka aplikasi éta moal nganyenyeri ogé urang.

Léngkahna saderhana pisan sareng pikeun ieu urang angkat Preferensi sistem sareng urang muka Sorotan:

sorotan-1

Sakali di jerona saderhana aktipkeun sareng pareuman cek kotak Tina aplikasi:

sorotan-2

Dina awal sareng ku léngkah saderhana ieu urang sigana bakal masihan énergi anyar pikeun Spotlight, tapi kuring parantos nyebatkeun yén éta sanés hal anu urang bakal tinggaleun ku sungut urang kabuka jauh ti dinya sareng langkung seueur upami Mac kami mangrupikeun anu lami sareng nganggo RAM sakedik, jst ... Mangrupikeun trik anu saeutik tiasa masihan anjeun sakedik kalancaran nalika anjeunna kedah muka sareng milarian aplikasi dina Mac kami. Bisi kuring teu ngagaduhan masalah kagancangan sareng Sorotan sareng muka aplikasi tapi upami anjeun aya anu nyobian sareng nyobian «trik alit» ieu pikeun ngaktipkeun sareng mareuman anu anjeun kesan naha éta hasil pikeun anjeun atanapi henteu.

[Ningkatkeun]

Titik sanés anu dilaporkeun ku pangguna sareng pamaca Jac ManPikeun ngajantenkeun Spotlight urang dianggo langkung cair nyaéta nganonaktifkeun pilihan anu nembongan di handapeun gambar pamungkas: «Ngidinan bongbolongan Sorotan dina Sorotan sareng Milarian» ku cara ieu fluidity sigana langkung ageung tapi éta tiasa maén ngalawan pilihan pilihan nalika urang nganggo alatna.

Ieu parantos opsional sareng bakal gumantung ka unggal pangguna, sanaos kami nampi koméntar sareng saran anjeun pikeun ningkatkeun OS X sareng sadaya pangguna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Manuel cenahna

    Nya, kuring nembé nyobian sareng kuring langkung hadé. Éta salah sahiji kakurangan anu kuring gaduh sareng El Capitan ... Trik anu saé, nuhun!

  2.   Pamaréntah cenahna

    Upami sigana éta beban langkung gancang tapi kuring henteu terang naha perlu pikeun ngalakukeunana unggal-unggal urang mareuman mac.

  3.   Jac lalaki cenahna

    Kuring ngaleungitkeun kotak pikeun "Ngidinan Saran Sorotan ..." sareng éta parantos ningkatkeun kuring langkung seueur.

  4.   Julian cenahna

    Éta ogé parantos dianggo pikeun kuring sareng tina naon anu kuring ningali éta henteu perlu pikeun ngalakukeun éta unggal-unggal anjeun ngahurungkeun mac.

  5.   Jordi Giménez cenahna

    Hatur nuhun kana kontribusi éta !!

    Kuring nambihan kana tulisan pilihan pikeun "Ngidinan Saran Sorotan"

    Salam!

  6.   Edgar cenahna

    Éta dianggo pikeun kuring sampurna! Hatur nuhun!

  7.   Interestingissimo Paco cenahna

    Éta tiasa dianggo pisan pikeun kuring, tapi leres yén jalma-jalma Apple ngalakukeun langkung parah sareng langkung parah, sigana aranjeunna henteu ngahargaan nasabah anu nungtut sapertos anu urang nyéépkeun tilu rébu euro dina komputer atanapi upami kuring kuring parantos nanem modal di Apple langkung ti € 50.000, sareng unggal aya pembaruan kuring mimiti oyag.

    Hiji salam.

  8.   elalquimista.pro cenahna

    "Éta dianggo pikeun kuring langsung." — Henteu ngan éta laun kalayan aplikasi, tapi ku sadayana kalebet kabuka sareng analisisna, pikareueuseun. — Éta masalah sihir ayeuna dibuka langsung sareng anu sanésna TT ucapan salamet