Pembaruan anyar pikeun CleanMyMac 3 versi 3.2.0

cleanmymac-2

Aplikasi atanapi pakakas CleanMyMac 3 ngahontal vérsi 3.2.0 kalayan séri paningkatan anu pikaresepeun pikeun sadaya pangguna. Dina hal ieu, perkawis kasaluyuan sareng aplikasi Poto OS X 10.11.1 El Capitan ku ngaleungitkeun sampah iPhoto lami sareng nyaring aplikasi Poto ayeuna. Alatna ngabantosan dina ngabersihkeun data ku ngaleungitkeun data tambahan, salian ti ngaoptimalkeun data anu disimpen dina perpustakaan poto urang sareng ngabersihkeunna tanpa langsung mangaruhan poto urang.

Alat ieu saéstuna gunana pikeun ngosongkeun rohangan dina Mac urang dina cara anu sami leres-leres yakin sareng ogé ngajamin urang ngabersihan file-file éta anu henteu leres-leres ngaganggu urang tapi anu nambihan sésana, jadikan Mac kami kaleungitan rohangan sakedik-sakedik.

cleanmymac-1

Pilihan anu sanés anu matak dina pembaruan ieu nyaéta nalika urang ngaitkeun deui analisis sareng CleanMyMac 3 dina Mac kami, urang tiasa ngaktipkeunana pikeun mendeteksi poto dina format RAW (aranjeunna tiasa nyandak seueur rohangan) sareng aranjeunna bakal diganti ku anu luhur -kualitas JPEG format, sahingga ngaoptimalkeun rohangan Mac urang. Pikeun mupus cache file RAW ieu anjeun kedah milih aranjeunna sacara manual saatos analisa réngsé, tapi pastina mangrupikeun pilihan anu pikaresepeun anu henteu muncul dina aplikasi Poto asli ogé.

CleanMyMac kompatibel sareng OS X 10.8 atanapi langkung luhur sareng bakal nempatan rohangan 40 MB dina disk kami. Sadaya pangguna parantos terang yén aplikasi ieu henteu sayogi di toko Apple, Mac App Store, sareng urang kedah nganggo Halaman wéb pamekar MacPaw pikeun ngaunduh aplikasi anu ogé gaduh versi uji coba upami anjeun hoyong nyobian sateuacan mésér lisénsi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pantun cenahna

    Naha panyipta aplikasi ieu henteu hoyong nempatkeun éta di App Store?