Pembaruan kasaluyuan atah pikeun kaméra digital

atah-ap

Kami teraskeun sareng pembaruan dina OS X sareng dina hal ieu mangrupikeun pembaruan kasaluyuan RAW pikeun kaméra digital, ngahontal vérsi 6.21 Dina vérsi énggal ieu, sababaraha modél kaméra digital ditambihan kalayan dukungan pikeun moto anu dilakukeun dina format RAW. Saatos sababaraha bulan parantos kalangkung ti pembaruan terakhir kaméra digital kalayan dukungan kanggo format ieu ditambihan, urang parantos gaduh versi 6.21 dina Mac App Store sareng urang tiasa nyarios yén ieu bakal janten anu terakhir di OS X El Capitan parantos aya opat dinten deui dugi macOS Sierra énggal dileupaskeun.

Waktos ieu update anyar ngan nambihan kasaluyuan pikeun Fujifilm X - Pro2 sareng kaméra Pentax K-1, janten sanés éta parobahan anu radikal pisan ogé. Nyatana nyaéta daptar umum kaméra anu cocog lumayan lega, tapi pembaruan biasana turun.

Upami anjeun ngagaduhan modél kaméra digital ieu sareng anjeun nganggo format RAW pikeun nyandak poto anjeun teras diédit dina Mac tanpa kaleungitan kualitas saé anu ditawarkeun ku format ieu dina poto, éta ayeuna cocog sareng OS X. pangénggalna. Émut yén Anjeun tiasa ngaksés vérsi énggal langsung tina menu > App store atanapi ku ngaksés langsung tina aplikasi Mac App Store> Pembaruan. Upami anjeun hoyong ningali atanapi konsultasi daptar panjang kaméra anu cocog sareng format ieu, langkung saé didatangan ku kaméra anjeun sorangan halaman wéb dimana anjeun bakal mendakan daptar lengkep kaméra anu cocog.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.