Pembaruan kasaluyuan RAW Anyar pikeun kaméra digital

update-atah

Pembaruan anyar nembongan ayeuna saatos anu ditampi kamari anu ngamutahirkeun sababaraha aplikasi pituin Apple: Safari, iPhoto, Aperture, Java anu parantos kami terbitkeun dina I'm from Mac. Waktos Ieu éta ngan ukur masalah pikeun nambihan aplikasi Aperture 3 sareng iPhoto '11 Pangrojong format RAW pikeun 4.05 kaméra

Format ieu pikeun poto tiasa dianggo dina seueur kaméra digital luhur-tengah sareng dina pembaruan ieu kanggo sistem operasi OS X Mountain Lion, dukungan pikeun opat kaméra mérek Fujifilm ditambihan.

Pikeun pangguna anu langkung maju dina seni fotografi, aranjeunna bakal terang hartosna sareng kaunggulan moto poto dina format RAW ieu nganggo kaméra digital, pikeun anu henteu terang naon format ieu atanapi naon éta dianggo pikeun gancang (dina éta wikipedia sadayana jelas pisan dijelaskeun) tanpa janten ahli ngeunaan hal éta, kuring tiasa nyarios yén nyandak poto sareng format ieu ngamungkinkeun urang pikeun ngédit poto salengkepna.

Upami urang nyandak poto dina format jpg, kamungkinan ngédit sakali diunduh kana komputer nawiskeun kami langkung saeutik 'kamungkinan' tibatan upami urang némbak poto na dina format RAW; sabalikna, format RAW nyéépkeun langkung seueur ruang dina kartu mémori kaméra.

Jalma anu leres-leres ngartos fotografi nyarios yén RAW mangrupikeun salah sahiji anu pangsaéna upami sanés format pangsaéna pikeun tiasa 'retouch' poto-poto saatos aranjeunna diunduh tina kaméra kana komputer kalayan program anu sapertos na: Photoshop, Nikon Capture NX 2, Nikon Color Efect Pro pikeun Capture NX 2, jsb. 

Pembaruan dinten ieu nambihan kaméra ieu pikeun daptar panjang anu cocog, ieu tina mérek Fujifilm: x20, x100s, x-e1 sareng x-Pro1

Inpormasi lengkep - Apple ngamutahirkeun Safari, Java, iPhoto sareng Aperture


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.