Urang ayeuna tiasa nganggo Apple Pay pikeun nyayogikeun Modél 3 urang

apel-bayar

Nalika Tesla ngumumkeun Modél 3, seueur pangguna gancang angkat ka halaman wéb Tesla pikeun nyayogikeun modél "terjangkau" munggaran ti pabrik Amérika. Sanaos masalah produksi anu béda anu dialami pabrikan nyaéta ngahesekeun pangiriman modél ieu, perusahaan Elon Musk anjeun nembé nambihan metode pamayaran énggal di antara pilihan anu sayogi.

Upami urang hoyong nyayogikeun Tesla Model 3, urang kedah ngaksés halaman wébna sareng mayar $ 1.000 salaku setoran. Pikeun sababaraha jam, urang henteu ngan ukur tiasa ngajantenkeun reservasi nganggo kartu kiridit biasana, tapi ogé urang tiasa ngamangpaatkeun Apple Pay. Pilihan ieu ngan bakal nembongan nalika urang nganggo Safari pikeun ngaksés halaman wéb, boh ngalangkungan Mac, iPhone atanapi iPad.

Sajauh ieu, hiji-hijina pilihan pamayaran anu didamel ku halaman wéb Tesla pikeun ngajantenkeun setoran $ 1.000 nyaéta ngalangkungan PayPal (perusahaan anu didirikeun justru ku CEO Tesla) sareng ngalangkungan kartu kiridit. Palaksanaan anyar ieu henteu ngan ukur bakal mempermudah cara dimana urang tiasa nyayogikeun Tesla Model 3 urang, tapi éta ogé bakal janten sumber pendapatan anu penting pikeun Apple, hatur nuhun kana komisi anu dicandak tina unggal transaksi.

Deposit tiasa dibalikeun, panginten kusabab Tesla Model 3 produksi lags katinggaleun ogé sareng waktos ngantosan ayeuna dibenerkeun antara 12 sareng 18 bulan, utamina nalika ngeunaan konfigurasi khusus, anu ngagaduhan tambahan tambahan. Hubungan antara duanana perusahaan parantos janten salah sahiji cinta-benci dina sababaraha taun terakhir, dimana masing-masing perusahaan parantos néwak bakat anu sanés, pikeun nyobaan ngembangkeun sistem nyetir otonom sorangan, dimana dina tiori Tesla parantos langkung ngumbara tibatan Cupertino -perusahaan dumasar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.