Naha urang bakal ningali HomePod pikeun dijual kirang ti 200 euro?

homepod-1 Dina sababaraha minggu ka pengker kami ningali berita anu béda anu patali sareng HomePod. Sateuacan diterbitkeun hasil pikeun kuartal éta, dikoméntaran yén penjualan HomePod anu langkung handap tina anu diarepkeun ku Apple sareng diduga toko fisik Apple parantos ngirangan pesenan.

Dina waktos anu sasarengan, dikabarkan bakal mahal teuing. Janten kumaha, persaingan Apple dina panyatur ngagaduhan langkung ti hiji jinis panyatur. Merek sapertos Sonos gaduh spéker kaluaran sakitar $ 200. Meureun Apple kedah mikir ngeunaan nyandak spéker tina jajaran ieu, upami éta hoyong gaduh ayana anu saé dina bisnis ieu. 

Kami dina momen anu pinuh ku rumor, sababaraha dinten saatos WWDC Apple, dimana biasana teu nampilkeun parangkat lunak, tapi kajantenan sapertos taun kamari, aranjeunna parantos nyayogikeun berita. Momen anu sanés dimana Apple nampilkeun berita anu penting nyaéta keynote September, dimana éta ngalengkepan iPhone anyar nganggo pelengkap. Nyaan, dina titik ieu, sadaya anu urang gaduh mangrupikeun laporan kalayan sakedik inpormasi, janten urang moal tiasa negeskeun atanapi nolak inpormasi nanaon.

Upami urang ngabandingkeun HomePod sareng speaker pinter, kisaran speaker janten antara € 50, janten € 230, upami urang ngémutan kisaran panyatur mérek Echo. Ieu bakal janten salah sahiji alesan pikeun nyandak spéker € 200 ka pasar.

HomePod Upami spéker anu hargana murah dileupaskeun, henteu jelas naha éta bakal nganggo mérek Apple nyalira atanapi langkung pas sareng merk Beats. Pasti, spiker anyar ieu bakal ngagaduhan AirPlay 2, tapi éta moal ngagaduhan Siri. 

Sanaos Apple tiasa mikiran panyatur € 200 atanapi langkung sabalikna, spéker kualitas langkung saé tibatan HomePod. Jalma anu mikirkeun cara kieu, mikir yén babandingan harga / kualitas HomePod saé, janten, aranjeunna tiasa ngadamel spéker anu kualitasna saé pisan, dina harga anu kalapa kalapa.

Jalan anu mana waé, sigana jalma-jalma di Cupertino mikirkeun hiji hal, anu bakal urang tingali bakal ditingali gugur salajengna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.