Urang teraskeun sareng "Unleashed": AirPods 3 sumping

 

Saatos ngumumkeun Tim Cook sareng timnya kisaran warna anyar HomePod mini, hadir dina acara kadua soré dina acara "Unleashed": generasi katilu AirPods.

Saatos seueur rumor sareng sababaraha panundaan, Apple tungtungna ngaluncurkeun anu diarepkeun AirPods 3. Sacara prinsip, tanpa aya émbaran anyar ngeunaan sadaya fitur anu parantos dibocorkeun. Hayu urang tingali naon anu nawiskeun generasi katilu ieu headphone nirkabel Apple pikeun urang.

Tungtungna Apple ngan nunjukkeun urang sababaraha menit ka pengker generasi katilu na anu kawéntar AirPods. presentasi anu dijadwalkeun pikeun inti September, tapi tungtungna ditunda dugi ka ayeuna kusabab masalah manufaktur.

Seueur anu bocor anu parantos aya dina AirPods 3, sareng anu leres éta sadayana hasil. Ayeuna urang tungtungna ngagaduhan fitur resmi, hayu urang tingali naon generasi katilu tina headphone nirkabel Apple: AirPods 3.

Desain luarna siga anu urang parantos terang tina sababaraha kabocoran. Évolusi desain AirPods sateuacanna, tanpa pita karét anu dipibanda ku AirPods Pro. "Kaki" tina earphone langkung pondok sareng langkung kandel tibatan anu ayeuna, caket pisan sareng AirPods Pro.

Ngagabungkeun Audio Spatial Dolby Atmos, sareng berkat struktur na anu anyar, bass na ditingkatkeun dina sora pamungkas. Aranjeunna ayeuna langkung tahan kana cai, sapertos AirPods Pro.

Éta ogé ngahijikeun sistem ékualisasi adaptif anu pinter. Gumantung kana sababaraha faktor éksternal, sora sacara otomatis disaruakeun.

Otonomi AirPods 3 anyar parantos ningkat dibandingkeun sareng anu ayeuna: 6t tina ngupingkeun henteu kaganggu, sareng sajumlah 30 jam ngadangukeun ngecas deui ku batréna. Said leungeun baju ayeuna gaduh ngecas nirkabel gancang, anu ngamungkinkeun anjeun ngecas maénkeun sajam musik kalayan ngan ukur 5 menit muatan.

Sakumaha urang parantos terang tina rumor anu bocor, éta dikonfirmasi teu aya pembatalan noise. Fungsi ieu ditangtoskeun pikeun AirPods Pro sareng AirPods Max. Harga AirPods 3 énggal antara AirPods sareng AirPods Pro: euro 199. Éta tiasa dipesen dinten ayeuna, pikeun nganteurkeun minggu payun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.