Urang tiasa ningali Apple Pencil kalayan sensor haptic

Patén anyar nunjukkeun Apple Pencil kalayan sensor haptic

Apple henteu lirén ngarobih. Sahenteuna nunjukkeun éta sareng masing-masing patén anu didaptarkeun. Waktos ieu giliran Apple Pencil, anu bisa mawa sensor haptic. Ku cara kieu, éta tiasa ngabales dina hiji cara atanapi cara anu sanés nalika pangguna nyandak éta. Jawaban anu urang tiasa piken sami pisan sareng anu ditawarkeun ku Apple Watch.

Janten patén kami moal tiasa ucapkeun nyarios yén éta bakal janten kanyataan, tapi pastina mangrupakeun ide anu saé pisan. Apple Pencil ayeuna parantos ngagaduhan sénsor anu ngaréspon dua kali, tiasa dikonpigurasi pikeun kapayun urang dina wates. Janten ideu na henteu jauh-jauh.

Pensil Apple kalayan sénsor haptic anu ngaréspon nalika pangguna nganggo éta

Dina Apple Watch sareng iPhone, sensor haptic parantos janten kanyataan. Janten pangguna tiasa terang naon anu kajantenan dina layar bahkan henteu ningali, ngan ukur terang yén éta ngageter dina waktos anu pas. Éta anu Apple maksudkeun sareng patén anu dipasihkeun dina kasempetan ieu.

Dina patén diwincik salaku sistem éta bisa dipaké pikeun ngalakukeun dua padamelan: nyayogikeun umpan balik haptic ka pangguna, bari ogé tiasa maca ukuran gaya tina cekelan pangguna. Kalayan ieu, dua tujuan kahontal:

  1. Nalika urang nyandak éta patlotna tiasa ngaréspon salah sahiji cara atanapi cara anu sanés.
  2. Pensil Apple bakal ngadeteksi jinis tekanan urang ngalakukeun anjeunna sareng nyaluyukeun fungsina.

Apple bakal ngagarap patén dina Apple Pencil kalayan sensor haptic

Usul Apple ngalibatkeun panggunaan alat piezoelektrik anu nyambung kana tempat pakem ku pangguna. Bagéan éta bakal bélok, boh di jero sareng di luar, ngamungkinkeun pikeun dianggo pikeun masihan inpormasi ka pangguna, ogé nyandak data cekelan.

Dina waktos anu sasarengan, alat haptic bakal tiasa maca jumlah kakuatan anu dipaksakeun ku panangan ku pangguna. Ieu tiasa ngabantosan nunjukkeun kana sistem kumaha pangguna saleresna nangkep pensil, masihan anjeun ide anu langkung saé pikeun nangtoskeun daérah mana anu kedah dilangkungan ngalirkeun pesen haptic tanpa ngaganggu gerakan gambar.

Ngan ukur waktos anu tiasa nyarioskeun ka kami upami éta leres atanapi henteu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.