Versi anyar tina Safari Technology Preview sareng fitur macOS Ventura

Ngamutahirkeun Téhnologi Safari Safari Update 101

Dirilis sababaraha minggu ka tukang sareng masih dina béta, macOS Ventura ngajangjikeun seueur fitur anu saé. Henteu ngan ukur Manajer Panggung, kami gaduh fitur anu nyayogikeun ka Safari sareng éta anu ayeuna urang bahas di dieu. Hatur nuhun kana Safari Technology Preview, Apple tiasa nguji fitur-fitur anyar ieu dina lingkungan uji tanpa ngabahayakeun pungsi utama browser. Versi anyar tina browser ieu anu siga Safari tapi henteu, ngawengku Live Text, rojongan pikeun Apple Passkeys jeung ekstensi web, diantara fitur sejenna. 

Safari Technology Preview mangrupikeun browser anu diciptakeun ku Apple pikeun tiasa nguji pungsionalitas anyar anu kaluar sareng mangaruhan browser. Ieu mangrupikeun fungsi anu dikembangkeun dina lingkungan tés. Saolah-olah ceuk urang fase béta langgeng. Kalayan éta, anjeun tiasa ningali upami fungsi anyar bakal ngagaduhan tempat dina browser Safari anu urang sadayana anggo, tapi kalayan pasti henteu ngarusak nanaon.

Kalayan versi anyar ieu, anjeun tiasa nyobian  Téks Langsung (Ekstrak téks tina gambar sareng pidéo tina Wéb). rojongan pikeun Apple Passkeys (tipe anyar kredensial tahan phishing anu ngajantenkeun log in kana situs wéb langkung aman sareng langkung gampang). Ningkatkeun Safari Web Extensions (sapertos kamampuan pikeun muka kaluaran Safari Web Extension sacara program). Kur'an web (Kamampuhan pikeun nyieun parabot custom). Nyorong Wéb (Pikeun tiasa ngirim béwara ka jalma anu milih kana situs wéb atanapi aplikasi wéb nganggo Safari Technology Preview dina versi beta tina macOS Ventura.)

Ok ayeuna sigana aya sababaraha fitur anu masih leungit, sapertos sinkronisasi grup tab, setelan situs, sareng ekstensi wéb.

Anjeun terang, upami anjeun hoyong nyobian fitur anyar ieu, sadaya anu urang kedah laksanakeun nyaéta ngaunduh versi énggal ieu sareng mimitian ngarasakeun ieu perbaikan anyar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.