Safari Technology Preview versi 100 ayeuna sayogi

Safari Téhnologi Nilik

Browser eksperimen Apple nembé ngahontal vérsi 100 sareng di jerona kami mendakan parobihan anu sami sapertos dina vérsi sateuacana. Versi 99 memang nambihan parobihan penting pikeun disorot, nyaéta ngaleungitkeun lengkep Adobe Flash Player, dina vérsi ieu ayeuna urang henteu mendakan berita anu luar biasa dina ngalereskeun bug sareng pamutahiran anu parantos biasa. JavaScript, CSS, Validasi Wangun, Inspektur Wéb, Web API, WebCrypto, Média sareng Kinerja.

Pamasangan panyungsi dina Mac kami ngamungkinkeun urang pikeun ngabantosan Apple dina pamekaran, pamutahiran sareng kaamanan Safari sareng tungtungna éta kauntungan pikeun sadaya pangguna. Éta mangrupikeun panyungsi anu leres-leres bebas tina Safari anu urang sadayana tadina parantos dipasang dina macOS, janten opsional naha urang badé dipasang atanapi henteu dina komputer urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.