Diluncurkeun versi 138 tina Safari Technology Preview

Safari Téhnologi Nilik

Hiji deui vérsi browser ékspérimén Apple ngahontal pamaké nu geus dipasang dina Mac maranéhanana. Versi anyar dirilis nyaéta 138 jeung, sakumaha dina kalolobaan kasus, corrects sababaraha kasalahan jeung nambahkeun perbaikan kaamanan has nu biasana maranéhanana nerapkeun. Vérsi browser anyar ieu asalna sabulan saatos sékrési vérsi 137, Apple ayeuna parantos ngalegaan sékrési antara versi kusabab liburan Natal.

Dina vérsi anyar ieu, browser ékspérimén Apple kalebet perbaikan bug sareng perbaikan kinerja di Inspektur Wéb, CSS, JavaScript, Média, API Wéb sareng IndexedDB. Dina detil apdet, Apple nyatakeun yén grup tab henteu disingkronkeun sareng versi ieu sareng dina macOS Big Sur, pangguna kedah ngaktipkeun Proses GPU: Media dina menu pamekar pikeun ngalereskeun masalah sareng platform video streaming.

Téhnologi Safari 138 dumasar kana pembaruan Safari 15 anyar kalebet kana macOS Monterey béta pangénggalna, janten kalebet sababaraha fitur na sapertos bar bar saderhana anu anyar kalayan dukungan pikeun grup tab sareng ningkat pangrojong pikeun ekstensi wéb Safari.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.