Versi anyar Edge pikeun macOS dumasarkeun kana Chromium anu parantos béta.

Browser Microsoft badé kana macOS

Henteu lami ti ayeuna urang parantos aya browser Microsoft, Edge, sayogi pikeun macOS. Diumumkeun dina Méi, pangotéktak ayeuna dina versi anyar na nyaéta dina béta. Pikeun sadayana anu hoyong ngaunduh ayeuna sareng uji coba panyungsi.

Tanggal peluncuran resmi diperkirakeun tanggal 15 Januari 2020, atanapi sapertos anu parantos dicarioskeun, dina konperénsi Ignite Microsoft. Éta pisan sababna naha perlu éta pangguna nyumbangkeun kesan ti ayeuna.

Tepi sareng Chromium dina tahap béta sareng anjeun tiasa ngaunduh ayeuna

Versi anu ditawarkeun disayogikeun salaku bagian tina Saluran Béta, anu diénggalan unggal genep minggu, tapi aya ogé saluran Dev sareng Kanaria anu masing-masing ngawangun mingguan sareng unggal dintenna masing-masing. Proyék anyar ieu ngan ukur bakal sayogi pikeun macOS. Sanaos inpormasi tiasa dibagi antara browser desktop sareng browser mobile.

Parobihan ageung pikeun Tepi nyaéta ngalih kana Chromium. Mesin sumber terbuka anu unik pikeun Google Chrome, sabab anjeun panginten mendak tina nami na. Inovasi ieu bakal mempermudah dina tiori, yén pamekar tiasa ngahasilkeun ekstensi énggal pikeun panyungsi. Anjeun ogé tiasa ngahasilkeun pangalaman wéb anu langkung standar pikeun sadaya pangguna sareng pamekar wéb.

Situs wéb bakal dimuat sareng ditampilkeun kalayan tampilan anu sami pisan sareng browser Chrome, milik Google. Dina vérsi anyar ieu, Microsoft bakal kalebet skéma standar, pikeun nyegah ngawaskeun kagiatan urang. Éta bakal aktip ti mimiti sareng urang kedah janten jalma anu mareumanana upami urang henteu hoyong pilihan ieu. Sanaos henteu janten ide anu saé, kusabab ku pilihan Tepi ieu, kami bakal nyingkahan pikasieuneun, phishing, malware sareng program sanés anu teu dipikaterang sareng ngagaduhan niat hukum anu sakedik. 

Éta ogé bakal kalebet mode In Private, hal anu mirip pisan sareng modeu samaran anu dipiboga ku Google Chrome. Kabaruan anu sanés langkung éstétis tibatan praktis. Microsoft bakal ngaganti nami ikon browser sareng ngarobih logo. Kami bakal pamitan khas "E" Edge sareng urang bakal nampi "e" tanpa nutup, langkung sapertos "c".


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.