Versi anyar tina aplikasi Mactracker sayogi

Mactracker

Aplikasi Mactracker, anu mangrupikeun salah sahiji anu paling dikenal pikeun mendakan masing-masing produk anu diluncurkeun Apple ti saprak didamel, nembé nampi versi anyar anu dina hal ieu nyaéta 7.10.3 di mana alat-alat anyar sareng perbaikan bug dilebetkeun.

Dina hal ieu, aplikasi nampi sababaraha parobihan sareng berita dina biaya datangna produk anyar. Sareng éta biasana aranjeunna ngadamel sababaraha pembaruan gumantung kana jumlah produk énggal anu diluncurkeun di pasar sareng dina waktos éta ogé dianggo pikeun ngarobih sababaraha detil aplikasi, bug bener sareng ngajawab kamungkinan kasalahan dina aplikasi.

Sareng éta urang moal tiasa hilap Macs énggal, alat-alat anu jaman ayeuna parantos lebet kana daptar Apple anu teu lami sareng anu sanés. Pondokna, ieu mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu bakal saé pikeun urang pikeun milari produk Apple sareng terang sadayana masing-masing spésipikasina, detil sareng bahkan harga na nalika diluncurkeun.   

Aplikasi tuntas gratis Pikeun sadaya pangguna Mac, sanaos sanés aplikasi penting pikeun kaseueuran pangguna Apple, éta tiasa manpaat dina acara-acara khusus atanapi pikeun terang detail tina alat-alat Cupertino. Kabeneran aya yén kami parantos lami nyarankeun aplikasi ieu sareng kami pikir éta énsiklopédi pangsaéna dina bentuk aplikasi pikeun sadaya alat Apple.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.